Bílý vrch
icon TrekBuddy
www.trekbuddy.net
Outdoor companion.
  • internal / bluetooth / simulator GPS
  • offline raster maps
  • smart GPX / raw NMEA logs
  • waypoints and simple navigation
  • custom views
  • MIDP and Symbian phones
  • Blackberry
  • Android
Visit wiki to see all features, guides and howtos. Project tracker.

Partners:    (Polish/Polski)(Polski) Compass mapy      (Polish/Polski)(Polski) Galileos mapy      (Polish/Polski)(Polski) CartoMedia      (Czech/Èesky)(Èesky) Eaglesoft trasy      (Polish/Polski)(Polski) ExpressMap     

 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
0.9.98
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Česky-Slovensky
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5663

PostPosted: Fri May 07, 2010 8:41 pm    Post subject: 0.9.98 Reply with quote

Cesky tady, prosim!

MrKev: Ona přestala platit podmínka, že xml téma musí začínat řetězcem "cms." ?

Swejzi: Kruchu, pořád se potýkám s jedním problémem. Jezdím si po mapě, čímž pravděpodobně zahltím paměť, vlezu klávesou 1 do menu Navigace, dám třeba navigovat k nějakému bodu, vrátím se na mapu a za vteřinku mi tam skočí opět menu se seznamem bodů, vrátím se na mapu a zas se objevím v menu,a takhle pořád dokola. Nezbyde než TB sestřelit. Jsem z toho celkem mrzutej.
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5663

PostPosted: Fri May 07, 2010 8:41 pm    Post subject: Reply with quote

@MrKev Rychle to opravim.
Back to top
View user's profile Send private message
Swejzi



Joined: 01 Nov 2009
Posts: 96

PostPosted: Sat May 08, 2010 9:15 am    Post subject: Reply with quote

Napadlo mě, kdyby šla udělat pracovní verze, co bude na displeji stále ukazovat aktuální využití paměti, že bych třeba něco vysledoval.
_________________
SE C702
Back to top
View user's profile Send private message
MrKev



Joined: 13 Jan 2008
Posts: 778
Location: Nikdykde

PostPosted: Sat May 08, 2010 10:33 am    Post subject: Reply with quote

Takže další návrh na novou proměnnou do Heclu: volná a celková paměť
_________________
Ti, co nedokáží psát programy, k nim píšou nápovědu.
Back to top
View user's profile Send private message
radegast



Joined: 03 Jan 2009
Posts: 478
Location: Trinec, CZ

PostPosted: Sat May 08, 2010 5:18 pm    Post subject: Re: 0.9.98 Reply with quote

kruch wrote:
Cesky tady, prosim!

OK Very Happy . Tak znova:
Na HTC Desire (800x480) se stále špatně zobrazuje údaj o měřítku.
Asi vím proč. Páč celá mapa je posunutá o horní stavový řádek dolů, ale nastavení "celý displej" nic nedá. Ať už je nebo není označen, zobrazuje se to furt stejně.



mapa.jpg
 Description:
 Filesize:  132.02 KB
 Viewed:  12830 Time(s)

mapa.jpg



_________________
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem.

HTC Desire S, SDHC 16GB,
TB vždy nejnovější,
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5663

PostPosted: Sat May 08, 2010 8:01 pm    Post subject: Reply with quote

@radegast Muzes zkusit toto:

http://www.trekbuddy.net/releases/0.9.98/trekbuddy_android16.1.apk
Back to top
View user's profile Send private message
radegast



Joined: 03 Jan 2009
Posts: 478
Location: Trinec, CZ

PostPosted: Sun May 09, 2010 9:44 am    Post subject: Reply with quote

Jo, díky. Teď už je to OK.
Napadlo, že bys chtěl vidět jak to vypadá.
Tak tu je screen.



mapa_opravena.jpg
 Description:
 Filesize:  131.22 KB
 Viewed:  12772 Time(s)

mapa_opravena.jpg



_________________
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem.

HTC Desire S, SDHC 16GB,
TB vždy nejnovější,
Back to top
View user's profile Send private message
MrKev



Joined: 13 Jan 2008
Posts: 778
Location: Nikdykde

PostPosted: Sun May 09, 2010 10:57 am    Post subject: Reply with quote

Chyba CMS #1

Projev: oblast, která má nastaveno zarovnávání vpravo a má nastavený obrázkový .png font je posunutá doleva pokud text obsahuje znaky, které se v .png fontu nevyskytují.

Příklad: přiložený obrázek, 3-tí řádek s textem "123456789" je zarovnaný správně vpravo. 4-tý řádek obsahuje navíc řetězec "extra text", kvůli kterému je zarovnání špatně.



BugAlign.png
 Description:
Bug align
 Filesize:  56.23 KB
 Viewed:  12756 Time(s)

BugAlign.png



BugAlign.zip
 Description:
Bug align .xml

Download
 Filename:  BugAlign.zip
 Filesize:  944 Bytes
 Downloaded:  0 Time(s)


_________________
Ti, co nedokáží psát programy, k nim píšou nápovědu.
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5663

PostPosted: Sun May 09, 2010 11:04 am    Post subject: Reply with quote

@radegast Prima, diky. Konecne jsem mohl nahrat tu opravenou verzi na market.
Back to top
View user's profile Send private message
MrKev



Joined: 13 Jan 2008
Posts: 778
Location: Nikdykde

PostPosted: Sun May 09, 2010 11:08 am    Post subject: Reply with quote

Chyba CMS #2

Projev: stejně pojmenovaný font se zobrazí blbě.

Příklad: pokud z předchozího příspěvku nahraju do složky ui-profiles oba obrázkové fonty (super1.png a super2.png) a pouze jeden .xml soubor, například cms.bug1.xml, pak se zobrazí relativně správně jako na přiloženém obrázku nahoře vlevo.

Pokud cms.bug1.xml z ui-profiles smažu a nahraju místo něho cms.bug2.xml, zobrazí se správně jako na obrázku vpravo nahoře.

Pokud ale nahraju oba (obrázek dole vlevo), tak se za font v cms.bug1.xml vezme špatný .png



BugFontName.png
 Description:
BugFontName
 Filesize:  99.47 KB
 Viewed:  12750 Time(s)

BugFontName.png



_________________
Ti, co nedokáží psát programy, k nim píšou nápovědu.
Back to top
View user's profile Send private message
radegast



Joined: 03 Jan 2009
Posts: 478
Location: Trinec, CZ

PostPosted: Sun May 09, 2010 12:25 pm    Post subject: Reply with quote

kruch wrote:
Konecne jsem mohl nahrat tu opravenou verzi na market.

Někde se stala chyba. Na Merketu ji nějak nemohu najít Sad
Appbrain (alternativa k Marketu, umí najít a zobrazit i placené aplikace, po výběru pak přesměruje stejně na Market) ji najde, ale po kliknutí na ní Market hlásí, že nebyly nalezeny položky.....
Když tam byla 0.9.97 tak tu jsem normálně našel a naistaloval.
Teď 0.9.98 nic Sad

EDIT:
Tak tomu nerozumím. Ačkoli jsem ji instaloval z karty, tak v Marketu přes "Stažené" ji vidím jako Naistalováno.
Zato, když ji chci vyhledat, zadám trekbuddy, tak obdržím oznámení: " Ve službě Android Market nebyly nalezeny položky odpovídající hledání: trekbuddy"

_________________
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem.

HTC Desire S, SDHC 16GB,
TB vždy nejnovější,
Back to top
View user's profile Send private message
yearling



Joined: 18 Apr 2007
Posts: 285

PostPosted: Sun May 09, 2010 6:11 pm    Post subject: Reply with quote

Jestliže měním úroveň podsvitu pomocí klávesy 3, TB se občas zbourá s hláškou "Array Index Out Of Bounds java/lang/ArrayIndexOutOfBoundsException" - tato závada se projevuje je-li načten soubor s větším počtem bodů (min 100) - nevím jak verze 0997, ale na 0995 bylo vše OK. Telefon je NOKIA 6233.
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5663

PostPosted: Sun May 09, 2010 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

@radegast Jo, nejakou dobu tam videt nebyla, ale ted uz ji tam vidim.

@yearling spadne to v okamziku kdyz menis podsviceni?? nebo az pri nejaky nasledny akci?

@MrKev no to bude zase porod tohle opravit Confused
Back to top
View user's profile Send private message
yearling



Joined: 18 Apr 2007
Posts: 285

PostPosted: Mon May 10, 2010 4:46 am    Post subject: Reply with quote

@kruch
Padá to při změně podvícení.
Back to top
View user's profile Send private message
MrKev



Joined: 13 Jan 2008
Posts: 778
Location: Nikdykde

PostPosted: Tue May 11, 2010 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

Co má uchovávat proměnná {asc-t} a {desc-t} ? Nastoupané a naklesané metry? Vyzkoušel jsem několik verzí TB od 0.9.91 po současnou a všechny ukazují nulu pro obě proměnné.
_________________
Ti, co nedokáží psát programy, k nim píšou nápovědu.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Česky-Slovensky All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group