Bílý vrch
icon TrekBuddy
www.trekbuddy.net
Outdoor companion.
  • internal / bluetooth / simulator GPS
  • offline raster maps
  • smart GPX / raw NMEA logs
  • waypoints and simple navigation
  • custom views
  • MIDP and Symbian phones
  • Blackberry
  • Android
Visit wiki to see all features, guides and howtos. Project tracker.

Partners:    (Polish/Polski)(Polski) Compass mapy      (Polish/Polski)(Polski) Galileos mapy      (Polish/Polski)(Polski) CartoMedia      (Czech/Èesky)(Èesky) Eaglesoft trasy      (Polish/Polski)(Polski) ExpressMap     

 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
0.9.5 beta
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TrekBuddy Forum Index -> Recycle Bin
View previous topic :: View next topic  
Author Message
green



Joined: 02 Nov 2006
Posts: 44

PostPosted: Thu Jan 11, 2007 11:11 am    Post subject: Maps Reply with quote

Nejdou mi uložit waypointy nevi te nekdo co stim?
když dam manualne uloži tak to jde ale když aplikaci ukončim a pak znova načtu tak už tam nic neni.

I need maps of Great Britain and South Iris.
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Thu Jan 11, 2007 11:17 am    Post subject: Re: Maps Reply with quote

green wrote:
Nejdou mi uložit waypointy nevi te nekdo co stim?
když dam manualne uloži tak to jde ale když aplikaci ukončim a pak znova načtu tak už tam nic neni.


To bude az od verze 0.9.6.
Back to top
View user's profile Send private message
green



Joined: 02 Nov 2006
Posts: 44

PostPosted: Thu Jan 11, 2007 11:24 am    Post subject: Reply with quote

Dobra aplikace.je to nejslepsi co je.

Da se pridelat jeste datum treba tak po nakliknuti na nejke cislo ( klavesu )
nebylo by spatne ukladani casu myslim ti nastavovani casu a treba i data z gpsky do mobilu da se to nejak?


nefici mi mapy pro aplikaci gpska ( uz ji nepouzivam ale mapy jsou dobre je skoda je smazat ) mam to podle navodu z webu, ale pisemi to chyby.

a jeste bych chel radu jak je to s nactenim waypointu mam to ve formatu gpx ( prepsal jsem jenom priponu z txt na gpx je to dobre? )

waypointy.txt mam z Gpsky
Back to top
View user's profile Send private message
green



Joined: 02 Nov 2006
Posts: 44

PostPosted: Thu Jan 11, 2007 11:28 am    Post subject: mapy Reply with quote

tohle mi to pise kdyz cchi nacit mapy pro gpsku


1.png
 Description:
 Filesize:  2.43 KB
 Viewed:  22401 Time(s)

1.png


Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Thu Jan 11, 2007 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

Muzes mi tu mapu (png + xml) a waypoint.txt poslat? kruhc@seznam.cz
Back to top
View user's profile Send private message
wuerzig



Joined: 09 Jan 2007
Posts: 8

PostPosted: Thu Jan 11, 2007 7:33 pm    Post subject: Reply with quote

Regarding the K800i...

I was right, the problem is specific to this phone AND the vodafone-branding. I installed the Thawte certificate on the device (and my own code-certificate, too Twisted Evil ). 0.95brc3 now does a signed installation and works perfectly.

Anyone interested in fixing this particular issue, drop me a PM. But be warned, it involves some serious tweaking. The method works on K800i CID 36 and 49, but not 51.

Greetings,
Thomas
Back to top
View user's profile Send private message
tom



Joined: 04 Nov 2006
Posts: 32
Location: North West, UK

PostPosted: Thu Jan 11, 2007 8:44 pm    Post subject: Reply with quote

temptrekbuddy wrote:
Quote:
And, since there's no JAR size limit, I've just successfully tested a 90Mb map of my entire local area (35x45km @ 400pixel/km)


Nice Very Happy I still don't get what is the advantage of embedding a huge map in the .jar over just loading it from the memory card?


Sorry, my confusing text: I meant that since maps can now be on the memory card (rather than in the JAR to avoid prompts) there is no map size limit Smile

Tom
Back to top
View user's profile Send private message
marmeladburk



Joined: 31 Dec 2006
Posts: 20

PostPosted: Thu Jan 11, 2007 9:14 pm    Post subject: Reply with quote

I'm having some problems getting the coordinate display format setting to stick on my K800i in RC3. Really strange. Works in the K750 simulator but not in my phone. Other settings seem to work though.
I go into settings, change it and press apply. Nothing happens. When I go back to settings the format is reset to what it was before I tried to change it.
Back to top
View user's profile Send private message
temptrekbuddy



Joined: 27 Nov 2006
Posts: 193
Location: Poland

PostPosted: Thu Jan 11, 2007 10:34 pm    Post subject: Reply with quote

maybe try "save" instead of apply?
Back to top
View user's profile Send private message
marmeladburk



Joined: 31 Dec 2006
Posts: 20

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 12:14 am    Post subject: Reply with quote

There is no difference between save and apply
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 12:22 am    Post subject: Reply with quote

Weird. Works ok on K750i, but that's a bit different platform... I have an idea what might be wrong, but I can't believe that SE would make such weird option implementation... I'll make a change in rc4 for Coordinates option in Settings.
Back to top
View user's profile Send private message
marmeladburk



Joined: 31 Dec 2006
Posts: 20

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 12:27 am    Post subject: Reply with quote

Yes it even worked in earlier versions. Really strange. Cannot exactly say in what version it stopped working though. I'm beginning to think my phone sucks...
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 12:30 am    Post subject: Reply with quote

If it worked, then I have screwed something. We'll see...
Back to top
View user's profile Send private message
icediver



Joined: 04 Jan 2007
Posts: 2

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 2:27 pm    Post subject: Reply with quote

this is realy a great application and now it works on my K750i perfect, too..
thanks a lot..really
Back to top
View user's profile Send private message
terra



Joined: 06 Jan 2007
Posts: 7

PostPosted: Sat Jan 13, 2007 6:05 pm    Post subject: Reply with quote

so today i drive with my bik und tb log all. its grat but some peks, lut log i drive 500km/h its grasy Smile

but i see my treck on google ist very cool.

thank you kruch
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TrekBuddy Forum Index -> Recycle Bin All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 6 of 8

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group