Bílý vrch
icon TrekBuddy
www.trekbuddy.net
Outdoor companion.
  • internal / bluetooth / simulator GPS
  • offline raster maps
  • smart GPX / raw NMEA logs
  • waypoints and simple navigation
  • custom views
  • MIDP and Symbian phones
  • Blackberry
  • Android
Visit wiki to see all features, guides and howtos. Project tracker.

Partners:    (Polish/Polski)(Polski) Compass mapy      (Polish/Polski)(Polski) Galileos mapy      (Polish/Polski)(Polski) CartoMedia      (Czech/Èesky)(Èesky) Eaglesoft trasy      (Polish/Polski)(Polski) ExpressMap     

 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
bug MOBAC "all map in one layer have to cover the same

 
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Français
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nono90



Joined: 20 Apr 2016
Posts: 14

PostPosted: Wed Apr 20, 2016 7:38 pm    Post subject: bug MOBAC "all map in one layer have to cover the same Reply with quote

bonjour,

je suis nouvel utilisateur du forum depuis que je m'intéresse à de la carto pour randonner.
j'ai été surpris de toutes les infos qu'on peut trouver sur ce forum.
Ceci m'a permis d'installer MOBAC et COMPEGPS. Merci à tous pour la mine d'info !

je commence donc à faire quelques cartes et je rencontre un problème.
Dans MOBAC lorsque je sélectionne une zone assez large avec les layers 13 14 15 et 16 pour faire une RMAP j'ai ce message d'erreur:
"all map in one layer have to cover the same area. use grid zoom on the lowest zoom level to get an acceptable result"
pour que l'atlas de créé il faut soit une zone plus réduite, soit sélectionner uniquement layer 16.
est ce que quelqu'un a déjà eu ce souci ?
Back to top
View user's profile Send private message
guest



Joined: 08 Oct 2006
Posts: 4886

PostPosted: Thu Apr 21, 2016 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

Bonjour,
Je pense que tu doit changer la taille des cartes dans l'onglet configuration, éssaye avec: 128000.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
nono90



Joined: 20 Apr 2016
Posts: 14

PostPosted: Sat Apr 23, 2016 9:06 am    Post subject: Reply with quote

merci! effectivement ce paramètre change tout. je peux capturer plus de dalles et je n'ai pas le message d'erreur. juste la limitation à 500000 dalles maxi qui ne semble pas être un paramètre.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Français All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group