Bílý vrch
icon TrekBuddy
www.trekbuddy.net
Outdoor companion.
  • internal / bluetooth / simulator GPS
  • offline raster maps
  • smart GPX / raw NMEA logs
  • waypoints and simple navigation
  • custom views
  • MIDP and Symbian phones
  • Blackberry
  • Android
Visit wiki to see all features, guides and howtos. Project tracker.

Partners:    (Polish/Polski)(Polski) Compass mapy      (Polish/Polski)(Polski) Galileos mapy      (Polish/Polski)(Polski) CartoMedia      (Czech/Èesky)(Èesky) Eaglesoft trasy      (Polish/Polski)(Polski) ExpressMap     

 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Mapy Cykloatlas celá CR
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Česky-Slovensky
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Fri Jun 07, 2013 3:47 pm    Post subject: Reply with quote

Problem je v TBService, pouzity API neumi otevrit >2GB soubor (v logu tbsvc.log ve složce Ostatní/Others je chyba -40). Ale zkusil jsem jiny API, a tam otevreni souboru proslo. Zkousim to na Nokii 701.

Zkusim pouzit v TBService tenhle jinej pristup k souborum, predelat to pujde snadno a treba to pak bude fungovat.
Back to top
View user's profile Send private message
dorkon



Joined: 11 Mar 2012
Posts: 9

PostPosted: Fri Aug 16, 2013 10:43 pm    Post subject: Reply with quote

Tak bohužel ani verze TB 0.9 s Trekbuddy 1.2.4 nedokáže přinutit mojí Nokii 5230 aby otevřela zoom 15 v těchto cyklomapách.
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Sat Aug 17, 2013 9:09 am    Post subject: Reply with quote

No jo, taky jsem to zkusil a nejde to Sad ach jo, musim se na to podivat.
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Tue Aug 20, 2013 9:12 am    Post subject: Reply with quote

Dobra zprava je, ze chyba byla v TBservise i TB. Spatna, ze na S60 3rd velky soubory proste nejdou nijak otevrit. Na Belle to funguje. Nemam S60 5th zarizeni jako je zrovna zminena N5230 takze nemuzu rict.

Nova TBservice (0.9.1) a testovaci verze TB kdyby to chtel nekdo zkusit.

http://www.trekbuddy.net/symbian/
http://www.trekbuddy.net/dev/2013-08-20/

Pokud to nekdo zkusi a nebude to fungovat, at kdyz posle soubor tbsvc.log z adresare Others/Ostatni? z disku E: (interni mass storage pamet nebo karta, zalezi na zarizeni). Dik.
Back to top
View user's profile Send private message
dorkon



Joined: 11 Mar 2012
Posts: 9

PostPosted: Fri Aug 23, 2013 9:15 pm    Post subject: Reply with quote

Na mojí Nokii 5230 ty mapy stále nejdou otevřít,i když tam mám testovací verzi 1.2.5 a TB servis 0.9.1.
Přikládám tbsvc:
[26.07 12:00:59.988] starting
[26.07 12:01:01.142] service started
[26.07 12:01:01.153] service listening
[26.07 12:15:04.418] starting
[26.07 12:15:05.470] service started
[26.07 12:15:05.484] service listening
[23.08 20:52:28.217] starting
[23.08 20:52:29.267] service started
[23.08 20:52:29.282] service listening
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Sat Aug 24, 2013 6:02 pm    Post subject: Reply with quote

to je divny protoze tam neni zaznamenany otevreni mapy, urcite pouzivas TBsvc? (Settings->Misc->use native service?)
Back to top
View user's profile Send private message
dorkon



Joined: 11 Mar 2012
Posts: 9

PostPosted: Sat Aug 24, 2013 7:06 pm    Post subject: Reply with quote

Tak opravdu jsem neměl zaškrtlé to ,,use native service ",ale po té co jsem to napravil,tak v tom logu nevznikla žádná změna a mapa se neotevře.
Nevím,třeba ten TBservis neběží,ale když klepnu na jeho ikonu,tak to píše,že už běží.
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Sun Aug 25, 2013 9:15 am    Post subject: Reply with quote

Zkus prosimte tu mapu otevrit v atlasu, atlas otevrit s nejakou jinou vrstvou a pak se zkusit prepnout na tu 15-ku.
Back to top
View user's profile Send private message
dorkon



Joined: 11 Mar 2012
Posts: 9

PostPosted: Sun Aug 25, 2013 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

Nejde mi přepínat mapy v Atlasu. Zkoušel jsem přepínání ve spodní čtvrtině displeje u kraje vlevo a nebo vpravo a nic to nedělá. Nebo se to přepíná nějak jinak? Do teď jsem totiž používal jenom samotné mapy a nemám s tím zkušenost.
Zkoušel jse pouze spouštět jednotlivé zoomy z Atlasu bez rychlého přepínání a zoom 15 otevřít nejde.
Back to top
View user's profile Send private message
guest



Joined: 08 Oct 2006
Posts: 4883

PostPosted: Tue Oct 07, 2014 2:35 am    Post subject: Reply with quote

[quote="dorkon"]Mám taky Nokii 5230 a protože nejde otevřít ten zoom 15, napadlo mě,že by možná pomohlo tu mapu rozdělit na dva kusy.
Nevíte někdo jakým způsobem se to dá udělat? Dík[/quote]
Také mi nejde na SE otevřít soubor pro zoom 15, hází to I/O výjimku. Takže se připojuji k dotazu, jestli by nešlo veliký tar nějak rozdělit nebo osekat, nepotřebuji většinou celou ČR. Je to škoda, jinak je to moc pěkné.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Tue Oct 07, 2014 6:01 pm    Post subject: Reply with quote

Nejde to vubec otevrit, nebo se vyjimka objevi az pri posouvani mapy? Muzes zkusit otevrit mapu sveta (maps->world(built-in)), vyjet nekam mimo Evropu a pak zkusti otevrit samotnou mapu 15, aby TB zacal v levym hornim rohu mapy?
Back to top
View user's profile Send private message
max15



Joined: 24 Nov 2014
Posts: 1

PostPosted: Sat Dec 20, 2014 10:37 am    Post subject: Reply with quote

Po létech jsem trochu "oživoval" svoji starou dobrou Nokii 6303i a instaloval jsem do ní mj. i aplikaci TrekBuddy. Cykloatlas ČR mám sice v PC (legální) a na kolo s sebou beru papírové mapy, ale možnost mít pro "sichr" u sebe ještě další mapu v mobilu rozhodně není k zahození.
Jako většina diskutujících jsem zjistil, že z cykloatlasu CR nelze zobrazit zoom 15. Po vyzkoušení všelikých kombinací v nastavení TB (verze 1.30) mi při výběru zoomu 15 nenaskočí žádné chybové hlášení, ale otevře se takováto černá obrazovka:
Zpět na zoom 14 se z ní dostanu bez problémů. Nebyl by nějaký delší nápad, jak to řešit, a nebo je to definitivní omezení dané velikostí daného TAR souboru ?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Česky-Slovensky All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group