| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Molotov.company
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 3:56 pm Post subject: navigace a geocaching |
|
|
Mam několik dotazů:
1. Jak zprovoznit program ConvWPT, respektive jestli je nějaká alternativa? Píše mi, že nemůže načíst Unitext a že mam asi outdated verzi. Už jsem zkoušel několik návodů z fóra, ale pořád nic.
2. Jak použít trekbuddy jako auto navigaci včetně šipek a zvuků? Zkoušel jsem podle trasy z mapy.cz, ale neukazuje mi to ty šipky atd. pouze vzdálenost od waypointů (CMS simplenavi 176x220).
3. Jak na geocaching? Co na něj používáte? Mam stažené poslední digiblue 176x220. Stáhnul jsem z geocaching.com kešku v loc, převed do gpx a nahrál na mobil. Zdá se, že to funguje, ukazujeto waypoint (večer to teprv půjdu vyzkoušet), ale jde k tomu nahrát i nápověda, respektive doprovodné texty? Myslím přímo do trekbuddy.
P.S. používám Sonim XP3.2 pro quest
P.P.S. Jestli mam dotazy jak lama, tak se nedivte, nainstaloval jsem TB teprv včera:) |
|
| Back to top |
|
 |
MrKev
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 4:24 pm Post subject: |
|
|
Na geocaching jsem na tomhle rozlišení žádné cms nepoužíval. Listing jsem si vytiskl a pomocí TB se nechal navigovat k bodu na obrazovce s kompasem. Osvědčilo se mi zaaretovat kompas stisknutím pětky. _________________ Ti, co nedokáží psát programy, k nim píšou nápovědu. |
|
| Back to top |
|
 |
Tabi
|
Posted: Fri Feb 10, 2012 10:13 pm Post subject: Re: navigace a geocaching |
|
|
| Molotov.company wrote: |
jde k tomu nahrát i nápověda, respektive doprovodné texty? Myslím přímo do trekbuddy.
|
Ano jde, např. GeoGet to zvládne. Info je na http://www.geocaching.cz |
|
| Back to top |
|
 |
Molotov.company
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 1:32 am Post subject: |
|
|
Nemohl by jsi být konkrétnější? Stáh jsem program a přes hodinu projíždim fórum, ale nic klounýho jsem nenašel, resp. nerozumím jejich řeči |
|
| Back to top |
|
 |
Johan22
|
Posted: Sat Feb 11, 2012 5:42 pm Post subject: |
|
|
| Napřed musíš Geoget naplnit daty. Pokud jsi PM tak z PQ pokud ne musíš stáhnout plugin Geojarry, ten porušuje pravidla Grounspeaku a tak stahovat kešky opatrně ne moc velké objemy. Další plugin je export do TB ten je na geogetích stránkách. Jinak na většinu otázek najdeš odpověď na GC.cz |
|
| Back to top |
|
 |
Molotov.company
|
Posted: Sun Feb 12, 2012 6:40 pm Post subject: |
|
|
| Skvělý, už to funguje, dík. |
|
| Back to top |