|
|
TrekBuddy www.trekbuddy.net Outdoor companion.
|
- bluetooth / serial / internal GPS, simulator
- offline raster maps (common grids and projections)
- smart GPX / raw NMEA logs
- waypoints and simple navigation
- ... and more
|
- MIDP and Symbian phones
- Blackberry
- Android
- Windows Mobile 5.x/6.x
- Windows Phone coming
|
|
Visit our wiki to see all features, guides and howtos.
Project tracker.
|
|
|
|
|
|
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
radegast
|
Posted: Sat Jul 02, 2011 4:10 pm Post subject: |
|
|
Aha bo polštinu jsem si nastavil a nic se nekonalo, ale to asi protože v resources mám český Language.res, že?
Kdo tu polštinu dělá? Došlo k nějaké dohodě? Bo vím, že na polském fóru to kvůli překladu jednou dobou pěkně vřelo . Však víš.
Znamená to, že někdy bude takto i čeština?
I když, u nás s překladem nejsou problémy .
PS:
Tak TB je v Polsku hóóódně populární, co vím. Vždyť se to tam prodává včetně průvodců, map apod.
Na fóru mají soutěž o nejlepšího průvodce.
A taky je jich krapet víc . _________________ Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem.
HTC Desire S, SDHC 16GB,
TB vždy nejnovější, |
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Sat Jul 02, 2011 4:59 pm Post subject: |
|
|
| radegast wrote: |
| Aha bo polštinu jsem si nastavil a nic se nekonalo, ale to asi protože v resources mám český Language.res, že? |
Jj, kdyz se najde .res na karte, tak se pouzije.
Polstinu dodává Ranger. Už ani nevím jak to tenkrát dopadlo, každopadně on je šéf přes Polsko, a všechny aktivity kolem TB jsou jeho dílem.
| radegast wrote: |
| A taky je jich krapet víc |
V poměru k počtu jsou teda Češi aktivnější, přikládám statistiky z Marketu. (mimochodem je mi záhadou ten počet uživatelů z US, asi jde o nějaký proxování připojení na Market nebo co, protože nemyslím, že tenhle typ aplikací je v US vůbec používanej)
http://www.trekbuddy.net/doc/AM_statistics.pdf |
|
| Back to top |
|
 |
radegast
|
Posted: Sun Jul 03, 2011 4:00 pm Post subject: |
|
|
| kruch wrote: |
| Polstinu dodává Ranger. Už ani nevím jak to tenkrát dopadlo, ... |
Dopadlo to tak, že leo-kn dává k dispozici vždy aktualizovaný xls formulář s anglickými hesly a nástroj na tvorbu *.res.
A každý kdo chce polštinu si to může přeložit sám. _________________ Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem.
HTC Desire S, SDHC 16GB,
TB vždy nejnovější, |
|
| Back to top |
|
 |
Ranger
|
Posted: Sun Jul 03, 2011 5:57 pm Post subject: |
|
|
Hi,
Built-in PL language changes nothing for users which prefer to use own translations or available tools.
It is still possible to create and use external language.res files in any language (cause if such file exist in resources - it is loaded and used).
Current solution solves another problem - built-in language.res is exactly as needed for current app version and available inside.
Without additional user tasks.
So for users not making own translation - TB just starts in phone selected language
(if built-n language exists, if not - ENG is used).
I hope that Czech language will be built-in into app too, making users life easier. |
|
| Back to top |
|
 |
tomolc
Joined: 01 Nov 2009 Posts: 85 Location: Bratislava, Slovakia
|
Posted: Sun Jul 10, 2011 11:28 am Post subject: verzia 1.0.15 + Samsung B2100 |
|
|
Zdravím.
Pokúsil som sa nahodiť TB verziu 1.0.15. Inčtalácia zbehla v poriadku. V jave mám pridelenú väčšiu pameť a nastavenia som nechal tie overené z minula. Žiaľ aplikácia nepracuje správne. Nejde mriežkou prepínať obrazovky a pri pokuse o pohyb na mape stalčením smerového tlačidla sa kurzor pohne a následne sa samovolne rozbehne a posúva sa ž na koniec mapy. Kurzor sa tak stane neovládatelný.
tomolc _________________ Nokia E5, Samsung b2100 + Holux m-241, TrekBuddy, OperaMini, Compass, MobileStarChart, Weather, Sunclock, KODi, Putty, Talkonaut |
|
| Back to top |
|
 |
Šumil
|
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
|
| Back to top |
|
 |
tomolc
|
Posted: Mon Jul 11, 2011 5:21 pm Post subject: |
|
|
Ahoj
Ano bavíme sa o Samsung B2100. Verzia 1.0.14 fungovala celkom dobre. (samozrejme niektoré drobnosti nefungujú kvoli výkonu telefónu...)
Otestoval som tú verziu čo si sem dal. Beta funguje správne.
Zaujmalo by ma čo to bolo za zmenu, čo spôsobila zhoršenie funkčnosti?
tomolc _________________ Nokia E5, Samsung b2100 + Holux m-241, TrekBuddy, OperaMini, Compass, MobileStarChart, Weather, Sunclock, KODi, Putty, Talkonaut |
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Tue Jul 12, 2011 11:31 pm Post subject: |
|
|
ja jsem chtel, aby Back key schovalo menu a jinak nic nedelalo, vyzkousel jsem to na S5230 (touchscreen, Back key posouva mapu do prava ), ale asi jsem to nejak nedomyslel, a na jinejch Samsungach se to chova nejak divne.
Mel bych si nejakej ciste tlacitkovej sehnat na testovani... |
|
| Back to top |
|
 |
MrKev
|
Posted: Fri Jul 15, 2011 4:09 pm Post subject: |
|
|
Aktuální verze 1.0.15 na Androidu s bluetooth modulem v cms ukazuje nadmořskou výšku 0. _________________ Ti, co nedokáží psát programy, k nim píšou nápovědu. |
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Fri Jul 15, 2011 4:37 pm Post subject: |
|
|
| Doufam, ze to je s modulem co generuje pozici vic nez 1x za sec, protoze o tyhle chybe vim. |
|
| Back to top |
|
 |
MrKev
|
Posted: Fri Jul 15, 2011 4:57 pm Post subject: |
|
|
Evolve goTraxx, 5Hz. Dobrý, takže to nemusím testovat.
Edit: v 1.0.16 už je to úspěšně opravené. _________________ Ti, co nedokáží psát programy, k nim píšou nápovědu. |
|
| Back to top |
|
 |
tomolc
|
Posted: Sat Jul 23, 2011 9:07 pm Post subject: Samsung B2100 + TB v. 1.0.16 |
|
|
Zdravím
Tak som zbežne potestoval TB v. 1.0.16 na Samsung B2100.
Zdá sa že TB funguje dobre v rámci výkonových možností telefónu.
Pohyb po mape funguje plynule, načítavanie vrstiev tiež funguje a tiež aj načítanie trasy z GPX logu zo zredukovaným počtom bodov prebehlo.
|
| Back to top |
|
 |
MrKev
|
Posted: Wed Aug 10, 2011 3:57 pm Post subject: |
|
|
Po startu bez defaultní mapy hláška: Init map: InvalidMapException [Default]:No calibration
Po připojení k bluetooth gps a získání fixu ve smyčce vypisuje: _RENDER FAILURE_: NPE (s načtenou mapou NPE neháže)
Nelze přidat "Custom Waypoint" před získáním polohy, wtf??
SE k750i, TB 1.0.18 standard lite (no HECL, no built-in map), evolve gotraxx 5Hz _________________ Ti, co nedokáží psát programy, k nim píšou nápovědu. |
|
| Back to top |
|
 |
yearling
|
Posted: Wed Aug 17, 2011 5:16 pm Post subject: |
|
|
Mám malý problémek na Nokii C3-01.
Jestliže načtu soubor s body (několik desítek), dám "Route Along", potom "Go To" na libovolný bod a potom se pokusím načíst jiný soubor s body, telefon se cca ve 30% případů kompletně resetuje (bohužel, žádnou zákonitost jsem v tom nenašel). Chová se to stejně na všech verzích od 1.0.11, nezávisle na tom jestli před načtením dalšího souboru navigaci přeruším nebo nepřeruším. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|