Bílý vrch
icon TrekBuddy
www.trekbuddy.net
Outdoor companion.
  • internal / bluetooth / simulator GPS
  • offline raster maps
  • smart GPX / raw NMEA logs
  • waypoints and simple navigation
  • custom views
  • MIDP and Symbian phones
  • Blackberry
  • Android
Visit wiki to see all features, guides and howtos. Project tracker.
Trekbuddy is on Github now

Partners:    (Polish/Polski)(Polski) Compass mapy      (Polish/Polski)(Polski) Galileos mapy      (Polish/Polski)(Polski) CartoMedia      (Czech/Èesky)(Èesky) Eaglesoft trasy      (Polish/Polski)(Polski) ExpressMap     

 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
IBM J9

 
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Česky-Slovensky
View previous topic :: View next topic  
Author Message
guest



Joined: 08 Oct 2006
Posts: 5028

PostPosted: Thu Aug 23, 2007 1:19 pm    Post subject: IBM J9 Reply with quote

TB používám jednak v mobilu - a rád bych i na PDA. (jen bych vyměnil přehodil paměťovou kartu s atlasem z jednoho zařízení do druhého) Do IBM J9 se nainstaluje bez problémů, jde spustit.
Ale nemůžu se nikterak dostat do hlavního menu!

Co s tím?

Jindra
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
druzicka



Joined: 07 Aug 2007
Posts: 90

PostPosted: Thu Aug 23, 2007 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

SPAM, tobe to jede v palmovi? ja mam tungstena t3 myslis, ze to v tom rozjedu?
Back to top
View user's profile Send private message
guest



Joined: 08 Oct 2006
Posts: 5028

PostPosted: Thu Aug 23, 2007 7:22 pm    Post subject: Reply with quote

Mám PPC Acer N50 premium s Windows mobile 2003. Jestli existujou java emulátory pro Palm - to netuším. Ale říkám - nemůžu se v tom emulátoru dostat do TB hlavního menu - takže je mi to zatim k ničemu.

Jindra
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Supermince



Joined: 01 Mar 2007
Posts: 40
Location: Ceská republika

PostPosted: Fri Aug 24, 2007 7:57 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud jsem dobře pochopil, tak lék je tady : http://www.trekbuddy.net/forum/viewtopic.php?t=435
_________________
Původně GPS mašina Siemens SXG 75, FW 26, 512 MB KingS, atd. a uvnitř toho TrekBuddy 0.9.56. - Nyní: Přechod a v užívání PDA E-ten X500 glofiish GPS, lehká WM6+ 4 GB SDHC + TB 0.9.79 Cz - jinak jsem LAMA obecná Smile
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5673

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 7:03 pm    Post subject: Reply with quote

@guest to je divny, ja mam MDA Compact s WM2003SE, na to jsem program "odladil"... jakou verzi J9 tam mas?
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5673

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 7:14 pm    Post subject: Reply with quote

druzicka wrote:
SPAM, tobe to jede v palmovi? ja mam tungstena t3 myslis, ze to v tom rozjedu?


Jestli jsem dobre hledal, v tungstenu t3 beha Garnet OS? Na webu IBM maji link na developers portal pro Palmy http://www.access-company.com/developers/downloads/index.html, kde se (po zalogovani) da v casti "Java Technology for Garnet OS" stahnout J9 pro Garnet; bohuzel verze 5.7.1, coz asi nebude zadna slava Crying or Very sad, narozdil od 6.1.1. Ma to 1.2 MB, je to neco s priponou .psi, muzu to sem kdyztak zalinkovat...
Back to top
View user's profile Send private message
guest



Joined: 08 Oct 2006
Posts: 5028

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 6:45 pm    Post subject: Reply with quote

Prosím, Kruchu ! Nemuzu se dostat do hlavniho menu v IBM J9. Trekbuddy jde spustit, ale do menu se nedostanu. Mam PDA Acer N50 Premium s WM 2003. Uz jsem tenhle problem drive zminil, ale pak jsem se k tomu nedostal - omlouvam se. Existuje pomoc? Nebo nejaka jina verze J9 ? (ani nevim, jakou mam verzi J9 - nevim, jak to zjistit)


Díky, Jindra
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5673

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 7:37 pm    Post subject: Reply with quote

Verzi zjistis treba kdyz pustis J9\MIDP20\bin\emulator.exe -> Actions -> About. U me v MDA mam verzi
IBM MIDP 2.0 Emulator; version 2.3 build: 20061109_1110 atd atd

Ty tam nemas Actions s menu?



sshot000.png
 Description:
 Filesize:  18.47 KB
 Viewed:  13766 Time(s)

sshot000.png


Back to top
View user's profile Send private message
guest



Joined: 08 Oct 2006
Posts: 5028

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 8:12 pm    Post subject: Reply with quote

Jíky za odpoved.

Kdyz spustím "actions" - chybí tam volba "about"

Jo - a přesně tohle menu tam nemám !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5673

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 8:59 pm    Post subject: Reply with quote

A co treba porovnat velikosti souboru... takhle velky jsou .exe v "moji" J9...
Code:
-rwxrwxrwx   1 user     group       43520 May  7  2007 emulator.exe
-rwxrwxrwx   1 user     group       37888 May  7  2007 j9.exe
-rwxrwxrwx   1 user     group       42496 May  7  2007 j9midp20.exe
Back to top
View user's profile Send private message
guest



Joined: 08 Oct 2006
Posts: 5028

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 9:21 pm    Post subject: Reply with quote

Mám tam jenom emulator.exe (37888 b.) j9midp20.exe (37376 b.) ten třetí tam vůbec není. Tak to bude asi jiná verze, co? Kde najít CAB na tu správnou?

Jindra
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5673

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

Hezky popsany je to tady: http://www.markus.brosch.net/?p=111. Na web IBM je potreba se registrovat Sad .

Muzu poslat (~ 3.5MB), posli mi kdyztak PM s tvojim mailem.
Back to top
View user's profile Send private message
guest



Joined: 08 Oct 2006
Posts: 5028

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 6:32 am    Post subject: Reply with quote

Tak uz jsem to rozchodil. Menu se tam nezobrazilo, proto, ze jsem nejak neresil ten JSR-75 fix. Postupoval jsem podle návodu (odkaz výše). Po doplnění těch dvou souborů se menu zobrazuje normálně, TB funguje.

Díky, Jindra
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Česky-Slovensky All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group