Bílý vrch
icon TrekBuddy
www.trekbuddy.net
Outdoor companion.
  • internal / bluetooth / simulator GPS
  • offline raster maps
  • smart GPX / raw NMEA logs
  • waypoints and simple navigation
  • custom views
  • MIDP and Symbian phones
  • Blackberry
  • Android
Visit wiki to see all features, guides and howtos. Project tracker.

Partners:    (Polish/Polski)(Polski) Compass mapy      (Polish/Polski)(Polski) Galileos mapy      (Polish/Polski)(Polski) CartoMedia      (Czech/Èesky)(Èesky) Eaglesoft trasy      (Polish/Polski)(Polski) ExpressMap     

 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
E-Ten X500

 
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Česky-Slovensky
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Supermince



Joined: 01 Mar 2007
Posts: 40
Location: Ceská republika

PostPosted: Tue Jul 10, 2007 12:33 am    Post subject: E-Ten X500 Reply with quote

Stále nemohu rozchodit tu spodní nabídkovou lištu na svých WM5. Z příspěvku http://www.trekbuddy.net/forum/viewtopic.php?t=286&postdays=0&postorder=asc&highlight=pda&start=45 nejsem moc chytrej - prosím poraďtě. Připojení GPS vpohodě šlape akorát ta nemožnost vybrat mapy Crying or Very sad


Screen001.jpg
 Description:
 Filesize:  60.92 KB
 Viewed:  12572 Time(s)

Screen001.jpg



_________________
Původně GPS mašina Siemens SXG 75, FW 26, 512 MB KingS, atd. a uvnitř toho TrekBuddy 0.9.56. - Nyní: Přechod a v užívání PDA E-ten X500 glofiish GPS, lehká WM6+ 4 GB SDHC + TB 0.9.79 Cz - jinak jsem LAMA obecná Smile
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5665

PostPosted: Tue Jul 10, 2007 8:53 am    Post subject: Reply with quote

A jakou nabidku mas v menu? Vsechno krome Load Map a Load Atlas? A pouzivas MIDlet Manager nebo J9 (WEME)?
Back to top
View user's profile Send private message
Supermince



Joined: 01 Mar 2007
Posts: 40
Location: Ceská republika

PostPosted: Tue Jul 10, 2007 10:29 pm    Post subject: Reply with quote

kruch wrote:
A jakou nabidku mas v menu? Vsechno krome Load Map a Load Atlas? A pouzivas MIDlet Manager nebo J9 (WEME)?


Ano krome Load Map a Load Atlas. Používám J9 weme_midp20_w2003_arm_222

_________________
Původně GPS mašina Siemens SXG 75, FW 26, 512 MB KingS, atd. a uvnitř toho TrekBuddy 0.9.56. - Nyní: Přechod a v užívání PDA E-ten X500 glofiish GPS, lehká WM6+ 4 GB SDHC + TB 0.9.79 Cz - jinak jsem LAMA obecná Smile
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5665

PostPosted: Wed Jul 11, 2007 12:52 am    Post subject: Reply with quote

Chybi pdapfc.

1. stahni si tenhle jar

http://service.boulder.ibm.com/ibmdl/pub/software/pervasive/updates/571/techs/features/com.ibm.weme.wm2003.arm.pdap-fc.runtime22_5.7.1/wsdd5.0.jar

2. uvnitr najdi adresar midp20 a vlez do nej
3. zkopiruj adresare (bin a lib) do J9.

originalni navod: http://www.markus.brosch.net/?p=111, bod 7-9
Back to top
View user's profile Send private message
Supermince



Joined: 01 Mar 2007
Posts: 40
Location: Ceská republika

PostPosted: Wed Jul 11, 2007 1:48 pm    Post subject: Reply with quote

Tak super Laughing Už to fičí. Wink Dík za pomoc.
Akorát když už používám aplikaci, tak nejde vstoupit do menu (dělá to mrtvého brouka). Taktéž nemám na výběr možnost zapnout trvalé podsvětlení včetně přístupu k dalším mapám (přepínání vrstev) atd. Čísla na soft. klávesnici nereagují - pouze 1. waypointy. Přepínání na kompas (změnu bílá/černá), waypointy a druhy křížů zatím řeším dotykem na plochu displeje v různých místech. Hard klávesnice nereagují na nic pouze křížové tlačítko na změny u zobrazení waypointů.Tento stav byl i před popisovanou změnou. Crying or Very sad
Byl by i na toto nějakej fígl Question
Předem dík za info Wink

_________________
Původně GPS mašina Siemens SXG 75, FW 26, 512 MB KingS, atd. a uvnitř toho TrekBuddy 0.9.56. - Nyní: Přechod a v užívání PDA E-ten X500 glofiish GPS, lehká WM6+ 4 GB SDHC + TB 0.9.79 Cz - jinak jsem LAMA obecná Smile
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5665

PostPosted: Wed Jul 11, 2007 2:04 pm    Post subject: Reply with quote

Na touchscreenu jsou i mista pro vyber vrstvy nebo mapy v atlasu - me to na MDAI funguje...

Back to top
View user's profile Send private message
Supermince



Joined: 01 Mar 2007
Posts: 40
Location: Ceská republika

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 8:31 am    Post subject: Reply with quote

No jo vážnně. Super. Že jsem si to pořádně předtím nepoklepal Laughing
Ale do Actions seting se stejně nedostanu. Wink



Screen007.jpg
 Description:
 Filesize:  110.97 KB
 Viewed:  12485 Time(s)

Screen007.jpg



_________________
Původně GPS mašina Siemens SXG 75, FW 26, 512 MB KingS, atd. a uvnitř toho TrekBuddy 0.9.56. - Nyní: Přechod a v užívání PDA E-ten X500 glofiish GPS, lehká WM6+ 4 GB SDHC + TB 0.9.79 Cz - jinak jsem LAMA obecná Smile
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5665

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 4:26 pm    Post subject: Reply with quote

Supermince wrote:
Ale do Actions seting se stejně nedostanu. Wink


Nechapu...
Back to top
View user's profile Send private message
Supermince



Joined: 01 Mar 2007
Posts: 40
Location: Ceská republika

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

Tím jsem myslel ve spodní liště Actions Navigate viz předešlej obr.. Je to funkční jen na začátku po zapnutí. Pokud típnu na displej tak už není šance se tam dostat. Není to žádná tragedie ale pro změnu v nastavení musím vypnout a znova zapnout TB. Rolling Eyes
_________________
Původně GPS mašina Siemens SXG 75, FW 26, 512 MB KingS, atd. a uvnitř toho TrekBuddy 0.9.56. - Nyní: Přechod a v užívání PDA E-ten X500 glofiish GPS, lehká WM6+ 4 GB SDHC + TB 0.9.79 Cz - jinak jsem LAMA obecná Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Supermince



Joined: 01 Mar 2007
Posts: 40
Location: Ceská republika

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 9:47 pm    Post subject: Reply with quote

Supermince wrote:
Taktéž nemám na výběr možnost zapnout trvalé podsvětlení. Crying or Very sad

Stále jem nezjistil jak na to aby to bylo trvale podsvětlené. Jedině pokud nic naktivuji na displeji tak po čase se osvětlení přepne na velmi slaboučké - ale svítí.
Byla by nějaká rada Question

_________________
Původně GPS mašina Siemens SXG 75, FW 26, 512 MB KingS, atd. a uvnitř toho TrekBuddy 0.9.56. - Nyní: Přechod a v užívání PDA E-ten X500 glofiish GPS, lehká WM6+ 4 GB SDHC + TB 0.9.79 Cz - jinak jsem LAMA obecná Smile
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5665

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 7:52 am    Post subject: Reply with quote

Zkusim si s tim jeste pohrat...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Česky-Slovensky All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group