| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Ranger
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 9:05 am Post subject: Bezdroza i TrekBuddy |
|
|
Zaczyna się piękna jesień w górach.
Wydawnictwo Bezdroża proponuje użytkownikom TrekBuddy zestaw 14 pieszych tras górskich do Treka wraz z mapami dla każdej trasy. Trasy te są szerzej opisane w serii "Przewodniki z górskiej półki" Bezdroży. Można je bezpłatnie pobrać pod adresem:
http://www.bezdroza.com/mobile.html
Poniżej kilka słów otrzymanych od szefa Bezdroży:
"Wydawnictwo Bezdroża przygotowało wybranych 14 tras górskich dla aplikacji TrekBuddy. Trasy te postanowiliśmy udostępnić, podobnie jak wcześniej pliki GPX, bezpłatnie (!!!) i w pierwszej kolejności właśnie środowisku "TrekBuddowców". Liczymy jednak bardzo na Wasze sugestie oraz uwagi dotyczące tych swoistych demówek. Chcielibyśmy bowiem, przygotowując w przyszłości nowe propozycje tras czy opisów turystycznych na komórki, znać lepiej Wasze potrzeby i oczekiwania, ale i Wasze pomysły czy koncepty związane z tym, w jaki sposób używacie aplikacji na telefony w terenie, jakie funkcje się szczególnie przydają, a co przeszkadza. Trasy można pobrać ze strony http://www.bezdroza.com/mobile.html
a ewentualne uwagi bardzo prosimy ślijcie na adres:
ewelina.wolna@bezdroza.com.pl
Liczymy, że nasza akcja i Wasze opinie przyczynią się do tego, by zarówno treści przygotowywane pod mobile, jak i same aplikacje mobilne stawały się coraz lepsze.
Pozdrawiamy i miłej zabawy!
Tomek Ostrowski, szef Bezdroży"
Dziękujemy Tomku !
Ranger
| Description: |
|
| Filesize: |
134.36 KB |
| Viewed: |
5177 Time(s) |

|
Last edited by Ranger on Sun May 16, 2010 11:57 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
jackt
Joined: 07 Jun 2008 Posts: 87 Location: Lublin/Poznan; - Poland
|
Posted: Sat Sep 26, 2009 11:41 am Post subject: |
|
|
wszystko fajnie, szkoda że mail z kodem nie przychodzi... :/
_________________ Pentagram PathFinder GPS SiRF Star III + Nokia 6300 2GB micro SD + TrekBuddy v.0.9.98 |
|
| Back to top |
|
 |
ArturS
|
Posted: Sat Sep 26, 2009 1:55 pm Post subject: |
|
|
A ja dostałem maila ciągu góra 2-3 minut.
Zaraz posprawdzam jak to wygląda.
_________________ Pozdrawiam
ArturS
SE C702, SE C902, Navibe |
|
| Back to top |
|
 |
Ranger
|
Posted: Sun Sep 27, 2009 7:51 pm Post subject: |
|
|
Poniżej wygląd jednej z tras w Treku (obrazek 2,3).
Z ciekawostek - każda trasa składa się z gotowej do Treka mapki pokazującej jej przebieg oraz gotowego pliku nawigacyjnego. Pliki nawigacyjne zawierają profil wysokości i strzałki zmian kierunku.
| Description: |
|
| Filesize: |
71.38 KB |
| Viewed: |
4785 Time(s) |

|
Last edited by Ranger on Sun Oct 11, 2009 7:51 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
jackt
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 11:16 am Post subject: |
|
|
cholerka, podałem już 2 adresy i nic :/ może ktoś mógłby podesłać mi kod na PW? no bo nie bede zakładał specjalnie trzeciego konta email , a przewodniki chciałbym mieć :/
_________________ Pentagram PathFinder GPS SiRF Star III + Nokia 6300 2GB micro SD + TrekBuddy v.0.9.98 |
|
| Back to top |
|
 |
Ranger
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 1:49 pm Post subject: |
|
|
Proponuję kontakt z p. Eweliną, adres e-mail jest w pierwszym poście.
Jak również sprawdzenie, czy Ci przypadkiem antyspam nie wyrzuca tych przesylek do kosza.
|
|
| Back to top |
|
 |
jackt
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 2:49 pm Post subject: |
|
|
no właśnie szukałem, bo filtr antyspamowy mam ustawiony, żeby wiadomości przenosił do folderu spam a nie wywalał od razu czy coś. no to nic mi nie pozostaje tylko napisze kolejnego maila ;)
|
| Back to top |
|
 |
|