| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Bucky Kid
Joined: 09 Nov 2008 Posts: 109 Location: N 49°11'40" E 16°36'26"
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 12:08 pm Post subject: |
|
|
| Tak mě napadlo jestli by stejným způsobem nešly vyrobit seznamy firem/institucí/POI.... abych nebyl odkázán na www až mi skončí vánoční dárek internet v mobilu
|
|
| Back to top |
|
 |
kundatra
|
Posted: Sun Jan 04, 2009 5:54 pm Post subject: Drobna oprava Brno |
|
|
Diky za seznam ulic ve statlu! Nasel (a opravil) jsem tam jednu drobnou chybku - ulice Vranova mela stejne (a tedy spatne) souradnice jako Vranovska. Opraveny soubor prikladam.
| Description: |
|
 Download |
| Filename: |
BrnoU-Z.zip |
| Filesize: |
4.63 KB |
| Downloaded: |
164 Time(s) |
|
|
| Back to top |
|
 |
pidalenka
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 8:56 am Post subject: Jak otevřít seznam ulic? |
|
|
Zdravím!
Stáhla jsem si seznamu ulic Olomouce, soubor rozbalila a nakopírovala na pamě´tovou kartu do složky wpts.
Ale teď vůbec nevím jak dál
Jak to mám v telefonu otevřít? prosím poraďte
|
|
| Back to top |
|
 |
pavelh
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 10:03 am Post subject: |
|
|
Stačí zmáčknout 1, z menu vybrat Waypoints a objeví se seznam souborů s waypointy. V něm vyber ten soubor UliceOlomouc.gpx.
Tím se zobrazí seznam ulic, najeď na ulici, která tě zajímá. Zvol Možnosti a vyber NavigateTo, pokud chceš, aby tě TrekBuddy k této ulici navigoval, nebo GoTo, pokud chceš jen tuto ulici zobrazit na mapě.
V seznamu ulic se pohybuješ šipkama. Šipky doprava a doleva slouží pro rychlý posun po stránkách. Bohužel se ke konkrétní ulici musíš proklikat, TrekBuddy nepodporuje vyhledávání.
|
|
| Back to top |
|
 |
Smetak
|
Posted: Thu Jan 21, 2010 3:13 pm Post subject: |
|
|
Mohu mít jednu prosbu?
Ulice v Plzni.
Popřípadě návod jak takový seznam vytvořit. Děkuju
_________________ Lenost je zvyk odpočívat dříve než se unavíme... |
|
| Back to top |
|
 |
pavmar62
|
Posted: Fri Sep 03, 2010 4:08 pm Post subject: |
|
|
Na seznamu ulic v Plzni už chvíli pracuji. V současné době jich mám asi 500, jsou tam i přilehlé obce. Bude to ještě chvilku trvat, tak vydrž.
Konečně hotovo - ulice Plzeň.
| Description: |
|
 Download |
| Filename: |
Ulice Plzen.rar |
| Filesize: |
21.76 KB |
| Downloaded: |
33 Time(s) |
Last edited by pavmar62 on Fri Apr 29, 2011 4:25 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Tue Sep 07, 2010 11:47 am Post subject: Re: Seznam ulic ke stazeni |
|
|
[quote="pavelh"]Ahoj. Vytvořil seznam ulic Olomouce pro TrekBuddy. Můžete tak jednoduše najít jakoukoliv ulici přímo ve svém mobilu. Soubor [b]rozbalte[/b] a zkopírujte do adresáře wpts.
Časem budou přibývat i seznamy ulic jiných měst. Kdyžtak si napište, o které by jste měli zájem.
[b]Pozor: Nakonec se ukázalo, že několik ulic v tomto seznamu není dobře. O pár příspěvků níže najdete aktuálnější verzi, kde už je to opravené.[/b][/quote]
Omlouvám se, možná jsem se zachoval hloupě, možná sobecky. Mám ulice Prahy, Brna a Ostravy. Až na několik málo výjimek nových ulic, které nebylo možno dohledat v žádné mapě ani zjistit polohu přes informace o pojmenování/přejmenování ulic na stránkách příslušného městského obvodu, je to kompletní a myslím dost poctivě zkontrolované. Bude-li zájem, dodám.
|
|
| Back to top |
|
 |
eXMarty
|
Posted: Fri Jul 13, 2012 9:54 am Post subject: Aktualizovaný seznam ulic - Praha |
|
|
Zdravím,
nemáte někdo tip, kde se podívat po aktualizovaném seznamu Pražských ulic (samozřejmě s GPS souřadnicemi - nejlépe gpx soubor)?
Případně radu jak dříve autor tento seznam vytvořil, že bych se pokusil o aktuální v případě nutnosti sám.
Dopředu díky moc...
|
|
| Back to top |
|
 |
yearling
|
Posted: Fri Jul 13, 2012 10:27 am Post subject: |
|
|
| No, pokud se Ti do toho chce, tak stačí vzít ten původní soubor, načíst do TrekView jako editovaný, v zobrazení vypnout spojnici mezi body cesty a potom jednotlivé body označující ulice libovolně upravovat.
|
|
| Back to top |
|
 |
|