| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
krteczek
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 1:54 pm Post subject: centralizace |
|
|
Zdravím,
zajímalo by mne, jesti by nešlo ty základní postupy, jako je třeba tvorba map, výroba a použití gpx souboru z Googlemap jako navigace do auta pomocí CMS, aktuální verze souborů ke stažení publikovat na jednom místě, například wiki nebo jiný publikační systém kde by dostali určití lidé právo publikovat a nahrávat soubory.
Případně jsem schopen to udělat na doméně jaknato.com. |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 6:08 pm Post subject: Re: centralizace |
|
|
[quote="krteczek"]Zdravím,
zajímalo by mne, jesti by nešlo ty základní postupy, jako je třeba tvorba map, výroba a použití gpx souboru z Googlemap jako navigace do auta pomocí CMS, aktuální verze souborů ke stažení publikovat na jednom místě, například wiki nebo jiný publikační systém kde by dostali určití lidé právo publikovat a nahrávat soubory.
Případně jsem schopen to udělat na doméně jaknato.com.[/quote]
Skvělý nápad, konečně to někoho napadlo. Protože jinak tady člověk stráví pravidelně všechny večery a čte i nepotřebné, co kdyby. |
|
| Back to top |
|
 |
lenek
Joined: 22 Jun 2007 Posts: 341 Location: Olomouc, Czech Republik
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 2:50 pm Post subject: Re: centralizace |
|
|
| Urcite je to dobra myslenka. Asi bude vetsina uzivatelu rada, kdyz se do toho pustis. Ja sam mam nekdy problem si vzpomenout, kde se ktera zalezitost resila. Ono se ale neni cemu divit, vzhledem k tomu, jak se funkcnost aplikace diky kruchovi rozsiruje a zlepsuje, pribyva i vice uzivatelu. Bohuzel bez toho co kdyby by se spousta problemu nevyresila. Pokud budes chtit pomoci, dej vedet. Kdyz bude cas, rad pomohu. Dost casu mi ale zabira tvorba CMS. |
|
| Back to top |
|
 |
krteczek
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 7:23 pm Post subject: |
|
|
tak jo, ale nejdříve příští týden nečekejte grafiku, to neumím, ale něco jednoduchého tam rozjedu. Aby bylo kde soustředit downloady a návody. pokud to budete chtít v jiných řečích než čeština, tak se budete muset připojit
Jinak jestli jedete někdo na event na Švagrov, tak se tam můžeme setkat. |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 3:32 pm Post subject: |
|
|
[quote="krteczek"]tak jo, ale nejdříve příští týden nečekejte grafiku, to neumím, ale něco jednoduchého tam rozjedu. Aby bylo kde soustředit downloady a návody. pokud to budete chtít v jiných řečích než čeština, tak se budete muset připojit :D
Jinak jestli jedete někdo na event na Švagrov, tak se tam můžeme setkat.[/quote]
Nic na tom jaknato.com o TB nevidím. Kde ta centralizace je? |
|
| Back to top |
|
 |
krteczek
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 9:41 pm Post subject: Prosím o odkazy na jednotlivá témata |
|
|
Prosím autory o odkazy na témata, která chcete publikovat, případně na aktuální verze jednotlivých programů či témat, začnu to centralizovat, snad to bude mít úspěch.
Pokud jde o věci které bude možné stáhnout, můžu je také umístit u sebe, ale s rozumem, mapy k sobě na server dávat nebudu, odkazy na ně by se ovšem šikly.
Adresu dám, až tam něco bude  |
|
| Back to top |
|
 |
lenek
Joined: 22 Jun 2007 Posts: 341 Location: Olomouc, Czech Republik
|
Posted: Mon Nov 17, 2008 7:19 am Post subject: Re: Prosím o odkazy na jednotlivá témata |
|
|
| krteczek wrote: |
Prosím autory o odkazy na témata, která chcete publikovat, případně na aktuální verze jednotlivých programů či témat, začnu to centralizovat, snad to bude mít úspěch.
Pokud jde o věci které bude možné stáhnout, můžu je také umístit u sebe, ale s rozumem, mapy k sobě na server dávat nebudu, odkazy na ně by se ovšem šikly.
Adresu dám, až tam něco bude  |
CMS digiblue13(240x320)cz http://www.trekbuddy.net/forum/viewtopic.php?t=763&start=60
CMS digiblue13(240x320)eg http://www.trekbuddy.net/forum/viewtopic.php?t=763&postdays=0&postorder=asc&start=45
CMS digiblue10(176x220)cz+eg http://www.trekbuddy.net/forum/viewtopic.php?t=302&postdays=0&postorder=asc&start=90
CMS Gris2(240x320) http://www.trekbuddy.net/forum/viewtopic.php?t=2175 |
|
| Back to top |
|
 |
krteczek
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 11:39 am Post subject: začátek centralizace |
|
|
Tak je to tady.
Pokud mi autoři pošlou aktuální verze tak je uložím taky u mne na serveru |
|
| Back to top |
|
 |
tomiskavac
|
|
| Back to top |
|
 |
krteczek
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 11:53 am Post subject: |
|
|
Přidáno, díky. Navíc přidán další sloupeček s přímými linky ke stažení. Problém asi bude u lidí, kteří nejsou přihlášeni na forum aby si mohli stáhnout ty věci...
Když tak mi tam písněte chyby _________________ můžete mne najít na jabber účtu: krteczek@jabbim.cz |
|
| Back to top |
|
 |
radegast
|
Posted: Fri Apr 17, 2009 4:00 pm Post subject: Re: začátek centralizace |
|
|
| krteczek wrote: |
Tak je to tady.
Pokud mi autoři pošlou aktuální verze tak je uložím taky u mne na serveru |