| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kruch Site Admin
|
Posted: Mon Jan 29, 2007 1:04 pm Post subject: |
|
|
| Pepa wrote: |
Možná je to moje chyba, ale po spuštění navigace se mi normálně načte poloha (zelený puntík tomu nasvědčuje) ale nechce se mi ukazovat aktuální poloha v načteném atlase (od MADa).
Pokud vím, nic jsem po instalaci nové verze nepřenastavoval a ve starší mi atlas chodil OK.
Nikde tu není česky popsána fce všech položek... |
Ani kdyz mackas klavesu "5"?
|
|
| Back to top |
|
 |
Petronie
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 9:03 am Post subject: instalace na X65 |
|
|
Ahoj, chtel jsem se zeptat zda ma nekdo problem s instalaci verze 0.95 na Siemense S65? Hlasi mi to neznameho vydavatele certifikatu a pak nasleduje konec instalace . Diky moc.P.
|
|
| Back to top |
|
 |
green
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 9:48 am Post subject: menu |
|
|
mate nekdo stejný problem jako ja, stim menu? chybi mi tam ten start takze kdyz to zapnu mam jenom mapu ale neivmkde jsem bo se to neda zapnout, chtel jsem si ted nahrat starsi verzi a pockat na veri "6", ale neni tu:(...jo ajak je to stemi satelity....dokaze to ten jsr 179?? Kdy bude nová verze? A jo lze nejak podporit vyvoj.....financne?....kam to poslat:)
Funguje nekou ten tracklog, jeslti jo tak jak to ma natavene ja tam ma fs ale nevim co ot ma delat bo se mi to nedari rozjet, prdtim tam uz byla zminak o tom ale nevim co stim bo mi to nejde tak jeslti to nekomujde tak se ozvete diky.
......sxg75
| Description: |
| vite nekdo jak nastavit ten traclog a to video, tak t mi to uklada ty fotky toho mista kde jsem? |
|
| Filesize: |
2.86 KB |
| Viewed: |
29515 Time(s) |

|
|
2.38 KB |
29515 Time(s) |

|
|
2.86 KB |
29516 Time(s) |

|
|
|
| Back to top |
|
 |
Dave.a
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 11:09 am Post subject: Re: menu |
|
|
| green wrote: |
Funguje nekou ten tracklog, jeslti jo tak jak to ma natavene ja tam ma fs ale nevim co ot ma delat bo se mi to nedari rozjet, prdtim tam uz byla zminak o tom ale nevim co stim bo mi to nejde tak jeslti to nekomujde tak se ozvete diky.
......sxg75 |
Mě funguje tracklog až na úlety v rychlosti bez problémů. Cestu mám nastavenou na "file:///fs/tracklog".
Na nemožnost "spuštění" jsem narazil také - není v menu položka start (new). A ani není tato volba přiřazena na tlačítko. S tímto problémem jsem se setkal už ve verzi 9.5. RC3, ale na řešení jsem nepřišel.
|
|
| Back to top |
|
 |
Ranger
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 11:57 am Post subject: |
|
|
Hi green,
Most of phones doesn't allow apps to create objects in storage root.
Just try to create subfolder "tracklogs" by hand and modify settings.
|
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 12:42 pm Post subject: |
|
|
file:///fs:/ - ta dvojetcka tam nema bejt; ukladani do rootu by nemel bejt problem myslim... a ta cesta by mozna nemela koncit '/', ale to by nemel bejt problem...
Last edited by kruch on Wed Jan 31, 2007 10:50 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 10:46 am Post subject: |
|
|
Do prdelééé, uz jsem si myslel ze vim... s dovolenim smazu predchozi prispevky....
|
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 10:47 am Post subject: Re: instalace na X65 |
|
|
| Petronie wrote: |
Ahoj, chtel jsem se zeptat zda ma nekdo problem s instalaci verze 0.95 na Siemense S65? Hlasi mi to neznameho vydavatele certifikatu a pak nasleduje konec instalace . Diky moc.P. |
Smaz z JADu radky s certifikaty a signaturou.
|
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
|
| Back to top |
|
 |
green
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 7:15 pm Post subject: |
|
|
diyk už to jde ...vyřešil jsi to chytře , kdy bude verze 6 s waipointami?
|
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 9:25 pm Post subject: |
|
|
0.9.5c - see initial post
|
|
| Back to top |
|
 |
Ranger
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 11:42 pm Post subject: |
|
|
Kruch,
Could you check NMEA log replay pausing ?
Seems like log is running in background, when paused for long time.
|
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 8:55 am Post subject: |
|
|
Well, Pause is Ignore, in fact. The provider is kept running (it would not be good to disconnect from GPS), but position info ignored...
|
|
| Back to top |
|
 |
Ranger
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 9:55 am Post subject: |
|
|
I supposed that simulator is paused indeed ...
|
|
| Back to top |
|
 |
Ranger
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 12:06 am Post subject: |
|
|
Kruch,
As we know, you are working on wpts improvements. What do you plan to have in 096 ?
Many TB users already have road (street) maps, so I thought a bit about simple directions implementation.
It is not so difficult to get trip directions from PC software. From such tools just list of points is created, each showing the place where direction should be changed. The question was how we can use such list in TB.
The simple proposal for TB directions implementation is to use "to wpt scenario" similar as now. But when the distance to wpt is lower than some value (ie 50m, or some settable value), the wpt marker can be changed to direction arrow showing a way to the next wpt (you have already arrow to show azimuth or current course which can be used for such function). What you think about it ?
|
|
| Back to top |
|
 |
|