View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xsmikl
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 4:26 pm Post subject: |
|
|
lenek wrote: |
Uz jsem prisel na prvni problemek se souborem Czech.trd. Program negeneroval sipky pri textu na rozdvojeni se drzte vlevo-vpravo. Uz jsem text v souboru rozsiril, tak si ho stahnete jeste jednou. |
Zjistil jsem že se nerozeznaval vyzezd z dalnice a z kruhoveho objezdu. Proto jsem doplnil vyjimku. Upraveny soubor pripojuji.
Description: |
|
Download |
Filename: |
Czech.zip |
Filesize: |
417 Bytes |
Downloaded: |
385 Time(s) |
|
|
Back to top |
|
 |
inskeu
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 6:22 am Post subject: |
|
|
V Settings programu je volba Previous Direction information. Pokud je zadano Only Current, tak se ti v CMS zobrazuje pouze navigacni sipka k aktualnimu bodu. Musis tedy zadat volbu Previous+Current nebo Current+Previous podle toho, v jakem poradi jsou sipky umisteny v CMS. Pro CMS digiblue plati volba Previous+Current. |
Nainštaloval som si ConvWPT cez setup.exe, ale to nastavenie, ktoré tu spomínaš tam nemám, viď obr.
|
49.94 KB |
Viewed: |
16384 Time(s) |

|
|
|
Back to top |
|
 |
Michal.K
Joined: 25 Apr 2008 Posts: 312 Location: Czech / Slovak republic
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 9:37 am Post subject: |
|
|
inskeu:
Skus ConvWPT úplně odinstalovat a vymazat z PC, pak nanovo stáhnout a nainstalovat.
_________________ HTC Sensation XE a obcas SE K850i + Evolve GoTraxx |
|
Back to top |
|
 |
Michal.K
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 10:14 am Post subject: |
|
|
Jinak aktualizoval jsem návod na plánování tras na nový a jednodušší způsob. Nejdřív doporučuji přečíst odstavec
Instalace a nastavení ConvWPT 1.7, který se možná bude zdát náročnější, ale myslím, že to zvládne každý a hlavně dělá
se to jenom jednou.
Pak samotné vytváření Gpx souboru spočívá jen ve 3 krocích:
Vložit - F5 - Uložit.
Oproti předchozímu postupu je to neporovnatelnější komfort a rychlost.
+Mám 2 otázky:
1.Když chci přejmenovat název popisu (Comment), tak to nepodporuje diakritiku. Dá se s tím něco dělat?
2.Když se v menu ConvWPT, nachází i možnost Define Symbol Images, to znamená, že by bylo možné udělat i jiné
symboly nebo tyto upravit?
=> nenašel by se někdo, kdo by to uměl a zkusil? (nejpovolanějším na to by asi byl lenek)
Nevím, vám se líbí ten symbol žačátku trasy ? a konce trasy (něco mezi smajlíkem, zavináčem a nevím čím)?
=> nešlo by tyto 2 symboly nějak předělat?
(např. nějak graficky napsat Start a Cíl nebo něco v tom smyslu).
Ostatní bych nechal, jen tyhle dva mi moc nesedí.
|
Back to top |
|
 |
inskeu
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 12:14 pm Post subject: |
|
|
David.G wrote: |
inskeu:
Skus ConvWPT úplně odinstalovat a vymazat z PC, pak nanovo stáhnout a nainstalovat. |
Tak som to skúsil a teraz už mi nejde ConWPT ani spustiť. Vypisuje nasledovnú hlášku:
|
16.97 KB |
16320 Time(s) |

|
|
|
Back to top |
|
 |
lenek
Joined: 22 Jun 2007 Posts: 341 Location: Olomouc, Czech Republik
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 12:22 pm Post subject: |
|
|
Nevím, vám se líbí ten symbol žačátku trasy ? a konce trasy (něco mezi smajlíkem, zavináčem a nevím čím)?
=> nešlo by tyto 2 symboly nějak předělat?
(např. nějak graficky napsat Start a Cíl nebo něco v tom smyslu).
Ostatní bych nechal, jen tyhle dva mi moc nesedí. |
Vyzkousej ve slozce ui-profiles nahradit soubor c.png timto.
|
Download |
Filename: |
c.zip |
3.4 KB |
Downloaded: |
144 Time(s) |
|
|
Back to top |
|
 |
Michal.K
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 2:56 pm Post subject: |
|
|
No nevím, jestli jsi to dělal teď, nebo už dřív, ale takhle nějak jsem si to tajně představoval.
Já nevěděl, že je to otázkou CMS. Ale je to takhle lepší...
A co se týče toho přejmenování názvu popisu (Comment)=> že nepodporuje diakritiku. S tím se asi obrátit na tchelo_mgf?
|
Back to top |
|
 |
MrKev
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 3:17 pm Post subject: |
|
|
2inskeu: You must have Forms 2.0 installed
|
|
Back to top |
|
 |
lenek
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 4:54 pm Post subject: |
|
|
No nevím, jestli jsi to dělal teď, nebo už dřív, ale takhle nějak jsem si to tajně představoval.
Já nevěděl, že je to otázkou CMS. Ale je to takhle lepší...
A co se týče toho přejmenování názvu popisu (Comment)=> že nepodporuje diakritiku. S tím se asi obrátit na tchelo_mgf? |
Ten soubor c.png jsem upravil az dnes, ale to byl detail.
Problem s diakritikou budes muset resit s autorem programu ConvWPT. V tom ti neporadim.
|
|
Back to top |
|
 |
inskeu
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 5:48 pm Post subject: |
|
|
MrKev wrote: |
2inskeu: You must have Forms 2.0 installed |
Skúsil som to, ale opäť my vypisuje chybovú hlášku. Nebude problém vtom, že mám Vistu?
|
14.64 KB |
16272 Time(s) |

|
|
|
Back to top |
|
 |
MrKev
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 7:22 pm Post subject: |
|
|
Ale vždyť už ti to jelo. Z názvu to vypadá, že padá instalátor, zkusil's tu druhou verzi co se jenom rozbaluje? Ta poslední funkční verze byla 1.7 nebo nižší? V původním anglickém vlákně jsou odkazy na nějaké další knihovny, ty jsi taky zkoušel? Nemají Visty ve vlastnostech .exe něco jako spustit s kompatibilitou jako v XP?
|
|
Back to top |
|
 |
lenek
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 8:09 pm Post subject: |
|
|
Nevim jaky pouzivas postup pri instalaci programu, ale mne to pod vistama jde v pohode nainstalovat a program funguje. V pocitaci jsem si vytvoril slozku a do ni jsem umistil soubory nasledovne
ConvWPT.CAB (prekopirovano z Setup.part1.rar)
Setup.part2.rar
Setup.part3.rar
Setup.exe (rozbaleny Setup.exe4.rar)
Setup.LST (rozbaleny Setup.exe4.rar)
Pak uz staci klepnout na soubor Setup.exe a zacne probihat instalace programu. V konecne fazi je program umisten v Program Files.
|
|
Back to top |
|
 |
inskeu
|
Posted: Fri Sep 26, 2008 5:42 am Post subject: |
|
|
MrKev wrote: |
Ale vždyť už ti to jelo. Z názvu to vypadá, že padá instalátor, zkusil's tu druhou verzi co se jenom rozbaluje? Ta poslední funkční verze byla 1.7 nebo nižší? V původním anglickém vlákně jsou odkazy na nějaké další knihovny, ty jsi taky zkoušel? Nemají Visty ve vlastnostech .exe něco jako spustit s kompatibilitou jako v XP? |
Nainštaloval som to bez problémov pomocou 4 zazipovaných súborov, ale ak spustím ConvWPT, tak mi vypíše to chybové hlásenie o verzii.
|
|
Back to top |
|
 |
inskeu
|
Posted: Fri Sep 26, 2008 5:48 am Post subject: |
|
|
Nevim jaky pouzivas postup pri instalaci programu, ale mne to pod vistama jde v pohode nainstalovat a program funguje. V pocitaci jsem si vytvoril slozku a do ni jsem umistil soubory nasledovne
ConvWPT.CAB (prekopirovano z Setup.part1.rar)
Setup.part2.rar
Setup.part3.rar
Setup.exe (rozbaleny Setup.exe4.rar)
Setup.LST (rozbaleny Setup.exe4.rar)
Pak uz staci klepnout na soubor Setup.exe a zacne probihat instalace programu. V konecne fazi je program umisten v Program Files. |
Skúsil som to odinštalovať a znova nainštalovať ako tu popisuješ a nič.
Len nechápem, že keď mi to raz fungovalo, prečo po odinštalovaní a novej inštalácii to nefunguje.
|
|
Back to top |
|
 |
lenek
|
Posted: Sat Sep 27, 2008 7:49 pm Post subject: |
|
|
Do Themes jsem umistil nove tema ve stylu aplikace Stopar. Puvodni vytvoril jiny uzivatel, ja jsem ho pouze trochu upravil a doplnil zalozku AUT. Docela se mi libi, ale nevim, jestli nebudou mit telefony problem s pameti. Potreboval bych to otestovat na vice telefonech abych vedel, zda mam v tvorbe podobnych zalezitosti pokracovat. Je to teda hodne pracne a casove narocne. Stahnout si ho muzete zde http://www.trekbuddy.net/forum/viewtopic.php?p=17125#17125
|
|
Back to top |
|
 |
|