Bílý vrch
icon TrekBuddy
www.trekbuddy.net
Outdoor companion.
  • internal / bluetooth / simulator GPS
  • offline raster maps
  • smart GPX / raw NMEA logs
  • waypoints and simple navigation
  • custom views
  • MIDP and Symbian phones
  • Blackberry
  • Android
Visit wiki to see all features, guides and howtos. Project tracker.

Partners:    (Polish/Polski)(Polski) Compass mapy      (Polish/Polski)(Polski) Galileos mapy      (Polish/Polski)(Polski) CartoMedia      (Czech/Èesky)(Èesky) Eaglesoft trasy      (Polish/Polski)(Polski) ExpressMap     

 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
0.9.79 RC
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TrekBuddy Forum Index -> Recycle Bin
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 8:14 am    Post subject: Reply with quote

I screwed it... Embarassed hold on, I'll upload a fixed version.

EDIT: DONE.
Back to top
View user's profile Send private message
Balu



Joined: 10 Apr 2008
Posts: 40

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 9:23 am    Post subject: Re: Kolečko a čára Reply with quote

lenek wrote:
Tloustka a barva cary prosle trasy bohuzel na novejsich typech SonyEricssonu prozatim v BETA verzi aplikace nejde nastavit. Doufejme, ze se to autorovi aplikace podari odstranit. Nejsem si jisty, kterou zmenu kolecka myslis, ale jestli jde o navigacni kriz, tak staci si jiny stahnout napr. ze sekce Themes a nasledne ho umistit pod nazvem crosshairs do slozky resources. Po restartu aplikace se nacte navigacni kriz novy.
Potvrzuji - nastaveni cary ve verzi 0.9.79 RC na SE K800i je funkcni. Dik. Very Happy

Na SE K810i se ve verzi 0.9.79 RC objevila položka Čára trasy - můžu změnit její sílu. Je to první položka v menu Plocha.
Položku Barva čáry ale nikde nemám (max. barva OSD).
Je to v pořádku, nebo to má být ještě jinak?
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 9:27 am    Post subject: Re: Kolečko a čára Reply with quote

Balu: press any key - eg. 3 - to change the item to "color-setup" mode.
Back to top
View user's profile Send private message
Balu



Joined: 10 Apr 2008
Posts: 40

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 9:54 am    Post subject: Re: Kolečko a čára Reply with quote

kruch wrote:
Balu: press any key - eg. 3 - to change the item to "color-setup" mode.

Paráda funguje to! Very Happy Sice mi chvíli trvalo, než jsem na tu změnu barvy přišel, ale funguje to bezvadně.
Díky Kruchu.
A na co se můžeme v TB těšit dál?
Back to top
View user's profile Send private message
Trpaslik



Joined: 25 Jun 2007
Posts: 217

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

Konecne to funguje aj na SE K550i. Blahozelam a dik!
Back to top
View user's profile Send private message
mjwood0



Joined: 18 Mar 2008
Posts: 1
Location: New York, USA

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

Great improvements!

I just installed today on my BlackBerry 8310 and I'm very impressed. I've noticed none of the problems with tracks that other's have mentioned.

Keep up the great work!
Back to top
View user's profile Send private message
Ranger



Joined: 12 Dec 2006
Posts: 6030

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 6:13 pm    Post subject: Reply with quote

After stopping NMEA simulation I found something strange - after next Start command (pict below), TB stays frozen:


trekbuddy_SonyEricsson_K750_1.png
 Description:
 Filesize:  1.47 KB
 Viewed:  17725 Time(s)

trekbuddy_SonyEricsson_K750_1.png


Back to top
View user's profile Send private message
yearling



Joined: 18 Apr 2007
Posts: 285

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 7:55 pm    Post subject: Reply with quote

Ranger wrote:
After stopping NMEA simulation I found something strange - after next Start command (pict below), TB stays frozen:


I think, you are using localization file, but from 0979beta.
1387 means "Provider starting" in TB 0979RC (look at http://www.trekbuddy.net/forum/releases/0.9.79/language.en_US.txt). You have to add IDs: 1386, 1387, 3516 and their translation in your localization file or use TB without localization.
Some similar happend to me - in "setup >> desktop" I had "3516" under "Track line" - I modified localization file (add IDs: 3516 and translation) and problem was solved.


On N6233 it works excellently. Thank you very much Kruch. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 9:25 pm    Post subject: Reply with quote

the problem is that dialog hangs forever... I can reproduce it in the emulator
Back to top
View user's profile Send private message
Ranger



Joined: 12 Dec 2006
Posts: 6030

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 10:02 pm    Post subject: Reply with quote

@Kruch
Could you check gpx file attached in post
http://www.trekbuddy.net/forum/viewtopic.php?p=12639#12639
There is not the problem to load this file ie in 0977, in 0979RC parsing fails.
Back to top
View user's profile Send private message
gisela



Joined: 01 Nov 2007
Posts: 112
Location: Utrecht, Holland

PostPosted: Wed Jun 11, 2008 8:32 am    Post subject: Reply with quote

Changing trail color and thickness now works good on SE 710i.
'Stop' doesn't work anymore, so I can't stop tracking and start again if TB fails to communicate with the GPS, I have to exit and start again.
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5662

PostPosted: Wed Jun 11, 2008 9:35 am    Post subject: Reply with quote

@Gisela: what exactly happens when you do Stop?
Back to top
View user's profile Send private message
gisela



Joined: 01 Nov 2007
Posts: 112
Location: Utrecht, Holland

PostPosted: Wed Jun 11, 2008 11:54 am    Post subject: Reply with quote

kruch wrote:
@Gisela: what exactly happens when you do Stop?

Nothing, TB just continues but I can't restart, I can only choose Pause.
Back to top
View user's profile Send private message
gisela



Joined: 01 Nov 2007
Posts: 112
Location: Utrecht, Holland

PostPosted: Wed Jun 11, 2008 12:39 pm    Post subject: Reply with quote

With loading some CMS-layouts TB says:
No profiles(s) found
java.lang.NumberFormatExce... (my screen is too small to read the rest)
and then the only way to load a working CMS screen is to exit and start TB again.

In the last beta-version these CMS-screens still worked.
Back to top
View user's profile Send private message
jiri.tusla



Joined: 05 Jun 2008
Posts: 96
Location: Kladno (that one near Prague)

PostPosted: Wed Jun 11, 2008 3:43 pm    Post subject: Not functioning in emulator Reply with quote

I'm just trying it in Sun Java Wireles Tookit, v.2.5.2. The J2SE running it is 6u6.
TB Version 0.9.79

TB starts fine but then when starting navigation it displays "Provider starting" and locks.
I have chosen "Internal" provider in Location settings.

The log windows is saying:
Warning: To avoid potential deadlock, operations that may block, such as
networking, should be performed in a different thread than the
commandAction() handler.

Any ideas?

Thx,
JiT

_________________
SE W910i + 16GB microMS, Evolve iTraxx, TB 0.9.91
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TrekBuddy Forum Index -> Recycle Bin All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
Page 9 of 11

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group