| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Zvedavec1
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 11:01 am Post subject: problem s CMS - kam nahrat temata |
|
|
Kam se ted po novu ukladaji jednotlive CMS?
Mel jsem drive verzi 0.9.70 a aktualni thema jsem mel nahrano v adresari "ui-profiles".
Ted jsem nainstaloval verzi 0.9.76 pri startu aplikace jak probehne ta nabidka tak u "custom ui" sviti cervena hvezdicka a kdyz pak v aplikaci zmacknu # abych spustil thema, objevi se error "no profiles found".
Kam se ted tedy nahravaji temata, a navic jak je nahrat tak abych mohl mit vice temat a prepinat mezi nimi (pokud to uz lze)
_________________ 10 SIN
20 GOTO HELL
Geokesuju pod nickem Destr |
|
| Back to top |
|
 |
Trpaslik
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 11:26 am Post subject: |
|
|
Ja to mam v ui-profiles a funguje to. Skontroluj nazov adresara a cestu pre "Data Dir" v nastaveniach Basic. Musi tam byt cesta k adresaru TrekBuddy, v ktorom je aj podadresar ui-profiles. Ja mam na SE K550i cestu:
| Code: |
| file:///e:/TrekBuddy/ |
S prepinanim mam aj ja trocha problemy, niekedy tam ostane nieco z predosleho profilu (napr. font). Ak mas profily, ktore pouzivaju subor s rovnakym nazvom ale inym obsahom (napr l.png) je to velky problem (aspon u mna)
|
|
| Back to top |
|
 |
lenek
Joined: 22 Jun 2007 Posts: 341 Location: Olomouc, Czech Republik
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 2:12 pm Post subject: |
|
|
Soubory CMS jsou určitě umístěny i nadále ve složce ui-profiles. Co se týká přepínání mezi jednotlivými CMS, tak od verze 0.9.75 mi funguje tohle na K800i bez problémů (fonty se zobrazují vždy korektně). V současnosti používám 5 CMS v kombinaci od MaleSMurf a digiblue. Vyzkouším ještě digiblue7 s nějakým jiným CMS na K750.
Od verze 0.9.76 je možno jednotlivé CMS přepínat pohybem joysticku doleva - doprava.
|
|
| Back to top |
|
 |
123
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 2:46 pm Post subject: cms |
|
|
| lenek wrote: |
Soubory CMS jsou určitě umístěny i nadále ve složce ui-profiles. Co se týká přepínání mezi jednotlivými CMS, tak od verze 0.9.75 mi funguje tohle na K800i bez problémů (fonty se zobrazují vždy korektně). V současnosti používám 5 CMS v kombinaci od MaleSMurf a digiblue. Vyzkouším ještě digiblue7 s nějakým jiným CMS na K750.
Od verze 0.9.76 je možno jednotlivé CMS přepínat pohybem joysticku doleva - doprava. |
Cau, to mas viac CMS v ui-profiles ?
_________________ Nokia 6233 + GPS Evolve iTraxx + 1GB memory card |
|
| Back to top |
|
 |
lenek
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 2:51 pm Post subject: |
|
|
| Celkem mám ve složce ui-profiles 5 druhů CMS.
|
|
| Back to top |
|
 |
123
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 3:14 pm Post subject: cms |
|
|
TO lenek
hmn lenze ak chcem pridat druhy CMS niektore fonty png sa premazu.
|
| Back to top |
|
 |
lenek
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 3:28 pm Post subject: |
|
|
Já jsem teď testoval dvě CMS s rozlišením 176x220, které používají stejné fonty (z jednoho souboru) a přepínání funguje bez problémů. Ono asi i záleží, které CMS používáš. Na vyzkoušení přikládám kombinované dvě CMS s rozlišením 176x220.
| Description: |
|
 Download |
| Filename: |
digiblue7-8.zip |
| Filesize: |
5.28 KB |
| Downloaded: |
153 Time(s) |
|
|
| Back to top |
|
 |
123
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 3:45 pm Post subject: cms |
|
|
skusil som Animated 5-panel a MaleSmurf s Blue Digital Icon-CMS RELOADED for 240 x 320 zda sa ze to pojde.
Len v tom Animated 5 sa kde tu objavuju cervene {
|
| Back to top |
|
 |
Trpaslik
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 7:39 pm Post subject: |
|
|
lenek dik, digiblue7 a 8 spolu funguju bezvadne...
|
|
| Back to top |
|
 |
Zvedavec1
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 11:16 am Post subject: |
|
|
| Trpaslik wrote: |
Ja to mam v ui-profiles a funguje to. Skontroluj nazov adresara a cestu pre "Data Dir" v nastaveniach Basic. Musi tam byt cesta k adresaru TrekBuddy, v ktorom je aj podadresar ui-profiles. Ja mam na SE K550i cestu:
| file:///e:/TrekBuddy/ |
S prepinanim mam aj ja trocha problemy, niekedy tam ostane nieco z predosleho profilu (napr. font). Ak mas profily, ktore pouzivaju subor s rovnakym nazvom ale inym obsahom (napr l.png) je to velky problem (aspon u mna) |
No nevim proc ale ta nova verze 0.9.76 mi cestu vzdycky sama zmeni na
| file:///Ms/Other/TrekBuddy |
ne a ne si zapamatovat
| file:///e:/TrekBuddy |
_________________ 10 SIN
20 GOTO HELL
|
| Back to top |
|
 |
Trpaslik
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 12:49 pm Post subject: |
|
|
| Ked menis nastavenia v Settings, musis ist na menu Dalsie a pouzit Save (Apply nestaci na trvale zapamatanie)
|
|
| Back to top |
|
 |
Zvedavec1
|
Posted: Wed Apr 02, 2008 10:30 am Post subject: |
|
|
| Trpaslik wrote: |
| Ked menis nastavenia v Settings, musis ist na menu Dalsie a pouzit Save (Apply nestaci na trvale zapamatanie) |
parada, diky
_________________ 10 SIN
20 GOTO HELL
|
| Back to top |
|
 |
Richard
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 7:24 pm Post subject: |
|
|
Mám taky problém s CMS , potřebuju 240x320 pro Nokii E50, nainstaloval jsem TB mám ho na kartě, v adresáři TrekBuddy mám všechny nařízené adresáře (maps, ui-profiles, atd.) CMC dám do ui-profiles a nic bílá obrazovka akorát nahoře je hláška:
No profile(s) found
javax microedition.io.ConnectionNotFound
Jinak jsem zkoušel snad všechno: přejmenovat ui-profiles přímo v telefonu kvůli malým písmenům, vyzkošel jsem asi 10 různých CMS a nejde ani jedna, zkoušel jsem i CMS na Nokie N73 co má stejný Symbian 3rd. taky nic...
můžu tak dát CMS i s nějakým jiným rozlišením, třeba něco pro SE 176x220 to jsem zatím nezkoušel???
Dneska jsem chodil po parku se psem a zkoušel mapu Prahy tar. (asi 25Mb) co je k dispozici na mapách pro TB ..... zjistil jsem odchylku, místo které ukazuje TB je o cca 20 m směrem na sever oproti skutečnému místu na kterém se vyskytuji, dá se to nějak jednoduše doladit např. přímo v telefonu, nebo se musí překalibrovat celá mapa?
Díky za odpovědi a dík i Kruchovi za skvělý program
|
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 11:37 am Post subject: |
|
|
A jak vypada Settings->Basic->DataDir?
Jinak korekce v programu zatim zadavat nejdou...
|
|
| Back to top |
|
 |
Richard
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 12:05 pm Post subject: |
|
|
Momentálně tam mám : E:/TrekBuddy ale zkoušel jsem i file:///e:/TrekBuddy, file:///E:/TrekBuddy, file:///e:/trekbuddy atd. atd. furt nic, CMS je tady z fora pro Nokii N73 MaleSmurf_Blue_Icon-CMS_RELOADED_240x320_N73.zip a zkoušel jsem jich asi 10 a vždy stejný výsledek. Syn má Treka v SE K750i a tam to jde ok ve stejné verzi programu co mám já, tuším ta poslední z dubna 2008
v adresáři ui-profiles mám tyto soubory:
cms.simple.xml
font.digi_big.png
font.digi_small.png
font.icon32.png
font.level20.png a jsou rovnou v adresáři ui-profiles bez podadresáře
a mám ještě dotaz: ta mapa Prahy asi 25 Mb se mi rozjíždí asi tak 3-5 minut, teprv pak mám mapu na displeji a po stisku 5 se přesunu na místo dle GPS, je to normální?
Jinak moc díky....... telefon Nokie E50
|
|
| Back to top |
|
 |
|