| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
pepon
|
Posted: Thu Aug 26, 2010 6:35 pm Post subject: |
|
|
A nepomůže ani smazat všechny soubory kromě MapGrabber.exe, případně ještě kromě nápovědy?
_________________ SE C510 + 4GB Memory Stick Micro + Nokia LD-3W |
|
| Back to top |
|
 |
zblebt
|
Posted: Fri Aug 27, 2010 7:47 am Post subject: |
|
|
| pepon wrote: |
| A nepomůže ani smazat všechny soubory kromě MapGrabber.exe, případně ještě kromě nápovědy? |
z fora jsem stahl verzi 1.37, coz je zazipovany archiv ve kterem je jen "mapgrabber.exe" ini soubor se vytvori az po 1 spusteni.
|
|
| Back to top |
|
 |
seca
|
Posted: Fri Nov 05, 2010 7:13 am Post subject: prosba |
|
|
| zdravim, mam mega prosbu - poskytla by nejaka dobra duse IT-antitalentovi nejakou podrobnou aktualni mapu cele CR pro TB? TB pouzovam uz asi 1,5 roku, ale porad jedu na puvodni mapu kde neni ani dalnice na Ostravu. L.Secky@seznam.cz Predem dekuju moc!
|
|
| Back to top |
|
 |
dj koli
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 8:00 pm Post subject: |
|
|
| prosím o reupload prvního odkazu
|
|
| Back to top |
|
 |
keldafm
|
Posted: Wed Dec 22, 2010 12:01 pm Post subject: |
|
|
| taky bych prosil o nove nahozeni linku
|
|
| Back to top |
|
 |
ligamin
|
Posted: Thu Dec 23, 2010 8:02 am Post subject: |
|
|
Zdar, Taky se pripojim s malym dotazem.
Pokud tvorim (stahuju) mapu z mapy.cz pro celou republiku, stahuje se velke mnozstvi dat. Ty se ukladaji do pracoviho adresare MapGrabberu. Mate nekdo zkusenost s tim, kolik dat to dohromady je? Mam bohuzel FUPko tak at se neodriznu... :-/
A ktomu se vaze druhy maly dotaz, nemate uz prosim udelane turisticke mapy s maximalnim priblizenim (13) a turisticyma znackama? Byly odkazy na web www.gpsmaps.ic.cz ale nejspise uz neexistuje (na tom odkazu neni). Prosim o link...
|
|
| Back to top |
|
 |
Commander238
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 1:27 pm Post subject: |
|
|
| ligamin wrote: |
| Byly odkazy na web www.gpsmaps.ic.cz ale nejspise uz neexistuje (na tom odkazu neni). Prosim o link... |
Taky jsem si všiml, že ta stránka zmizela.. Což vzhledem k mému novému mobilu, který jsem dostal pod stromeček je docela nepříjemné.
Ale naštěstí pro nás tu máme google, který v takovém případě často pomůže:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:gpsmaps.ic.cz/index.php%253Fstranka%253Dtbgps
| Description: |
| Zazipovaná stránka s odkazy na mapy |
|
 Download |
| Filename: |
GPSmaps_tbgps_2010-12-15.zip |
| Filesize: |
9.56 KB |
| Downloaded: |
653 Time(s) |
_________________ Commander |
|
| Back to top |
|
 |
PetrM
|
Posted: Tue Jan 04, 2011 7:35 pm Post subject: Mapova baze |
|
|
| Krom nutneho podekovani (to RaceSoft) za MG - jen maly namet ci snad dotaz: je vyhledove mozna podpora http://mapy.hiking.sk/?
|
|
| Back to top |
|
 |
keldafm
|
Posted: Wed Jan 05, 2011 12:17 pm Post subject: |
|
|
| diky za ten reupload... je musim upozornit ze ve firefoxu mi to nedalo moznost stazeni (v chrome uz pak v pohode)
|
|
| Back to top |
|
 |
Trpaslik
|
Posted: Fri Jan 07, 2011 5:39 am Post subject: Re: Mapova baze |
|
|
| PetrM wrote: |
| Krom nutneho podekovani (to RaceSoft) za MG - jen maly namet ci snad dotaz: je vyhledove mozna podpora http://mapy.hiking.sk/? |
Rovnake mapy (myslim to podrobne zobrazenie) najdes aj na
| Code: |
| http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ |
. Je tam dokonca novsia verzia a ma moznost zobrazit farebne aj turisticke chodniky...
Tieto mapy si mozes postahovat pomocou Mobile Atlas Creatora 1.8
|
|
| Back to top |
|
 |
Inntooo
|
Posted: Fri Apr 29, 2011 6:18 pm Post subject: Rozlozeni map |
|
|
Nekde jsem tu nasel odkaz na mapy z mapy.cz vrstva 11, 12, 13, ale ani po 2 hodinách nemůžu najít ten správnej topic.
Každopádně jsou to ty mapy, co jsou zveřejněný na https://rapidshare.com/#!linklist|YOTXEA|||
Chtěl bych se zeptat, zda nemáte někdo obrázky, jak jsou ty jednotlivý mapový soubory rozložený, tak abych věděl, kterej mapovej soubor mám otevřít, když chci zjistit, kde jsem. Kdybyste je někdo měl, budu moc vděčný.
|
|
| Back to top |
|
 |
ligamin
|
Posted: Mon May 23, 2011 11:25 am Post subject: |
|
|
| RaceSoft wrote: |
S náhledem ohraničené oblasti mě nic nenapadlo, tak vystavuju verzi s opravenými některými chybami (viz. příspěvek výše). Navíc jsem zjistil, že Google zrušil jeden typ map (terénní), tak je opraveno i tohle. Jenom doufám, že jsem tam nenasekal ještě víc chyb, než jsem opravil.
Petr |
Ahoj,
bude nějaká novější verze nebo je vývoj aplikace zastaven?
Dík
|
|
| Back to top |
|
 |
Bobesh72
|
Posted: Fri Jun 17, 2011 2:12 pm Post subject: dotaz na novou verzi |
|
|
| čus, jen se ptám. Mapy.cz sou teďka nové a musí se to dělat z old.mapy.cz. Ptám se tedy, zda to pude i z klasických mapy.cz. Dík
|
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Sat Jul 02, 2011 10:00 am Post subject: |
|
|
| Cau lidi,mam prosbu.nemáte nekdo mapu celé evropy(nebo jen česká republika,rakousko,německo,italie)v celku v přiblížení tak 13 nebo 15?diky
|
|
| Back to top |
|
 |
petrmoty
|
|
| Back to top |
|
 |
|