View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kundatra
|
Posted: Wed May 14, 2008 9:57 pm Post subject: |
|
|
kruch wrote: |
To jo... no, i kdyz... 6300 ma v jednom rozmeru 340, takze se muze stat, ze je potreba i 6 rezu na pokryticely obrazovky, takze je celejch 6 PNG dekodovany v pameti. Obecne se osvedcilo mit rezy minimalne alespon tak velky jako je obrazovka... |
Myslim, ze to mam...oni jsou ti rezove v tech malych malych zvetsenich s 24bitovou barevnou hloubkou.... |
|
Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Mon May 19, 2008 10:38 am Post subject: |
|
|
[quote="onovy"]budu stale editovat 1. prispevek s informacema s mapou ke stazeni, posilejte mi prosim problemy ktere s mapou mate, pripadne navrhy ktere dalsi mapy chcete (samozrejme z mapy.cz).[/quote]
Ten atlas je super.
Funguje v pohodě. Chvála tobě.
Ta turistická mapa s turist-značením a případně stínováním ve 12tce by byla moc fajn, kdyby jsi ji udělal. A také mapa Prahy (pojmenované všechny ulice). Děkuji. |
|
Back to top |
|
 |
Karlos
|
Posted: Fri May 23, 2008 12:26 pm Post subject: |
|
|
Ahoj,
stahl jsem si mapy z uvedeneho odkazu a mam dotaz ohledne souboru *.tmi. K cemu slouzi a jsou vubec potreba? Protoze v jinych atlasech (mapach) se pouzivaji pouze soubory *.map a *.set. Mimochodem soubory *.set si musim asi vytvorit pres dir, ze?
Dik za odpoved |
|
Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Fri May 23, 2008 12:50 pm Post subject: |
|
|
Jo jo, pomoci dir /b.
.tmi je pro zrychleni nacitani .tar souboru. |
|
Back to top |
|
 |
Karlos
|
Posted: Fri May 23, 2008 1:02 pm Post subject: |
|
|
Jasne, ten dir /b jsem delal i na jinych mapach.
tmi se tedy vyuzivaji pri pakovani souboru? Mohou se tedy potom na mobilu smazat? |
|
Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Fri May 23, 2008 2:16 pm Post subject: |
|
|
Karlos wrote: |
tmi se tedy vyuzivaji pri pakovani souboru? Mohou se tedy potom na mobilu smazat? |
Ne, pri nacitani .tar mapy. A vytvari se z hotovyho .tar baliku... |
|
Back to top |
|
 |
onovy
|
Posted: Mon May 26, 2008 9:40 pm Post subject: |
|
|
set file nemusite delat kdyz je to zatarovany a ma to .tmi, otevrete to .tmi (misto .tar) a bezi to jak drak. Jinak ten .set se da nekde v konfu zapnout, driv sem to pouzival. |
|
Back to top |
|
 |
onovy
|
Posted: Mon May 26, 2008 9:41 pm Post subject: |
|
|
kundatra wrote: |
Myslim, ze to mam...oni jsou ti rezove v tech malych malych zvetsenich s 24bitovou barevnou hloubkou.... |
o problemu vim, budu nejak resit, diky. |
|
Back to top |
|
 |
Kocour
|
Posted: Thu May 29, 2008 1:12 pm Post subject: |
|
|
Kdyby měl někdo zájem, tak jsem zkalibroval turistické mapy Jeseníků. Jsou to ty poslední tři zvětšení z mapy.cz. Jeseníky |
|
Back to top |
|
 |
onovy
|
Posted: Thu May 29, 2008 1:14 pm Post subject: |
|
|
kalibroval si to rucne, nebo tim skriptem?
zajima me pokud se nasel prvni clovek, ktery si troufl ten muj soft pouzit, byl bych za to moc moc happy ). |
|
Back to top |
|
 |
Kocour
|
Posted: Thu May 29, 2008 2:56 pm Post subject: |
|
|
onovy wrote: |
zajima me pokud se nasel prvni clovek, ktery si troufl ten muj soft pouzit, byl bych za to moc moc happy ). |
Tvůj soft jsem zkoušel, ale moc mi nesedl. Proto jsem to udělal vlastní cestou, která mi připadla lehčí. Potřeboval jsem jen 4 prográmky. WebMapSaver pro získání map, pak cokoliv na převod z png do bmp, následná kalibrace v ozim a pak jen TB Cutter. No a vlastně ještě tar, který je součástí totalcommanderu. Takto si to udělá i naprostá lama, stačí jen klikat a je to hotovo. |
|
Back to top |
|
 |
kundatra
|
Posted: Fri May 30, 2008 9:02 am Post subject: |
|
|
Kocour wrote: |
Kdyby měl někdo zájem, tak jsem zkalibroval turistické mapy Jeseníků. Jsou to ty poslední tři zvětšení z mapy.cz. Jeseníky |
Dik za mapy! |
|
Back to top |
|
 |
beda42
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 10:27 am Post subject: |
|
|
Ahoj. Tvuj programek jsem vyzkousel a bez problemu pripravil mapy pro svoje potreby.
Diky.
p.s.- pokud budes delat nove verze, nevahej a dej je zase na forum. |
|
Back to top |
|
 |
onovy
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 3:39 pm Post subject: |
|
|
Kocour wrote: |
Tvůj soft jsem zkoušel, ale moc mi nesedl. Proto jsem to udělal vlastní cestou, která mi připadla lehčí. Potřeboval jsem jen 4 prográmky. WebMapSaver pro získání map, pak cokoliv na převod z png do bmp, následná kalibrace v ozim a pak jen TB Cutter. No a vlastně ještě tar, který je součástí totalcommanderu. Takto si to udělá i naprostá lama, stačí jen klikat a je to hotovo. |
chapu, jediny co mi tam 'vadi' je ta rucni kalibrace, fuj . preci jenom presnost originalu je presnost originalu... |
|
Back to top |
|
 |
jiri.tusla
Joined: 05 Jun 2008 Posts: 96 Location: Kladno (that one near Prague)
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 7:45 am Post subject: |
|
|
Otestoval a tady jsou dotazy:
Poté co skončí první běh get.php, tak je potřeba okopírovat kus (a to pořádnej) JavaScriptu do kalibračního skriptu v html souboru.
Ten list je ale dost dlouhej. Zapiš ho prosím do nějakého souboru.
Z get.cfg "Group je jedno z base, turist, ophoto, ophoto0203, ttur, tcyklo, hybrid, army2".
Base, tourist a ophoto jsou celkem jasné.
Co ale dostanu s ostatními?
V defaultním get.cfg jsem si vyměnil base za turist a prošel celé kolečko. Mapa mi ale vychází podstatně větší než ta, kterou máš v prvním příspěvku. Co mi uniklo?
Celkově dost dobrý. |
|
Back to top |
|
 |
|