Bílý vrch
icon TrekBuddy
www.trekbuddy.net
Outdoor companion.
  • internal / bluetooth / simulator GPS
  • offline raster maps
  • smart GPX / raw NMEA logs
  • waypoints and simple navigation
  • custom views
  • MIDP and Symbian phones
  • Blackberry
  • Android
Visit wiki to see all features, guides and howtos. Project tracker.
Trekbuddy is on Github now

Partners:    (Polish/Polski)(Polski) Compass mapy      (Polish/Polski)(Polski) Galileos mapy      (Polish/Polski)(Polski) CartoMedia      (Czech/Èesky)(Èesky) Eaglesoft trasy      (Polish/Polski)(Polski) ExpressMap     

 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Trekbuddy na PDA
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
 
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Česky-Slovensky
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rbr69



Joined: 18 Aug 2007
Posts: 17

PostPosted: Tue Nov 13, 2007 1:43 pm    Post subject: Trekbuddy na PDA Reply with quote

Mam PDA HP iPAQ hx2400 s Windows Mobile 5, skusal som rozne Java-emulatory s roznymi verziami Trekbuddy, TB spustim (problemy s emulatorom nemam), ale nemam nikde v Settings moznost vybrat mapu ani atlas, vies mi pomoct? Mapy mam standardne v MAPS tak ako to pouzivam na mobil.telefone.
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5675

PostPosted: Tue Nov 13, 2007 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

To znamena ze zadnej emulator co jsi zkousel nepodporuje JSR-75/FileConnection. Ale pokud jsi zkousel J9 od IBM, tak pro ni existuje rozsireni na praci se souborama, popis instalace je napr. tady: http://www.markus.brosch.net/?p=111
Back to top
View user's profile Send private message
rbr69



Joined: 18 Aug 2007
Posts: 17

PostPosted: Tue Nov 13, 2007 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

vdaka za promptnu odpoved a link na riesenie, uz je to OK
Back to top
View user's profile Send private message
guest



Joined: 08 Oct 2006
Posts: 5028

PostPosted: Sat Nov 17, 2007 2:47 pm    Post subject: nemam v Location provider Bluetooth Reply with quote

Mam HP514 s WM6, nahodil som J9 podla navodu, no v ponuke LOCATION PROVIDER mi chyba Bluetoorh Evil or Very Mad nevie niekto co s tym?

Diky, Tom
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5675

PostPosted: Sat Nov 17, 2007 3:06 pm    Post subject: Reply with quote

Ani nebude. Musis zarizeni sparovat a vytvorit COM port, a pouzit Serial providera.
Back to top
View user's profile Send private message
guest



Joined: 08 Oct 2006
Posts: 5028

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 10:41 pm    Post subject: Reply with quote

kruch wrote:
Ani nebude. Musis zarizeni sparovat a vytvorit COM port, a pouzit Serial providera.


Diky, idem skusat! BTW diky za super aplikaciu!!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
solariz79



Joined: 27 Aug 2007
Posts: 26

PostPosted: Thu Dec 06, 2007 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

Tak aj ja sa pridam s problemom na PDA.
Mam ASUS P535 + WM6 CZ rom.
Emulatorov som vyskusal hafo. Podporu I/O na kartu mam pod J9 IBM rozchodenu = mapy mi krasne nacita aj log dokaze pekne zapisat.
Tento model ma integrovane GPS ktore pocuva na porte COM2 na 9600kbps, Igo a podobne appz funguju ok. TB sa tvari ako ked chyta fix na satelity ale zrejme sa nechyti. Na zaciatku sa ukaze R a modra gulicka po case cca 20sec.preblikne oranzova a tak stale dokola. Raz mi to dokonca vystredilo mapu podla suradnic ale to bolo iba raz. Od vtedy ani za boh*. Skusal som kombinacie COM portov aj rychlosti ale nic. Este som sice neskusal externy GPS, ale ked to ma integrovany tak preco aj...
Asi netusite v com by mohol byt problem, ze?

_________________
-so-
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5675

PostPosted: Thu Dec 06, 2007 3:26 pm    Post subject: Reply with quote

V Info->Technical jsou polozky ProviderError a Status, co se tam objevuje? A mohl bys udelat NMEA log?
Back to top
View user's profile Send private message
solariz79



Joined: 27 Aug 2007
Posts: 26

PostPosted: Fri Dec 07, 2007 1:38 pm    Post subject: Reply with quote

No musel som pouzit verziu 0.9.68 lebo 69 neakceptuje config aj ked dam save ktory je povoleny. Ked nastavim COM2 a vyjdem z menu a znovu alebo po save vleziem do menu stale su tam tie iste hodnoty(COM5). Takze spat k 0.9.68.
Tam mam v ProviderStatus:
; stalls=0;restarts=5; sync=0; mismatches=0;checksums=0.
providerError:
je prazdny.

_________________
-so-
Back to top
View user's profile Send private message
solariz79



Joined: 27 Aug 2007
Posts: 26

PostPosted: Fri Dec 07, 2007 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

log


2007-12-07-13-29-36.nmea.txt
 Description:
2007-12-07-13-29-36.nmea.txt

Download
 Filename:  2007-12-07-13-29-36.nmea.txt
 Filesize:  2.38 KB
 Downloaded:  16 Time(s)


_________________
-so-
Back to top
View user's profile Send private message
solariz79



Joined: 27 Aug 2007
Posts: 26

PostPosted: Sun Dec 09, 2007 2:13 pm    Post subject: Reply with quote

este jedna vec. tento ASUS P535 funguje s gps NOKIA LD-3W v poriadku.
_________________
-so-
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5675

PostPosted: Tue Dec 11, 2007 10:42 pm    Post subject: Reply with quote

Zmenis COM5 na COM2, das Actions->OK, zkusis znova Location a je tam zpatky COM5??
Back to top
View user's profile Send private message
solariz79



Joined: 27 Aug 2007
Posts: 26

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 8:41 am    Post subject: Reply with quote

presne tak ale predchadzajuca verzia 0.9.68 beha ok ale iba s externym GPS (Nokia LD-3W). Vo verzii 0.9.69 sa to tvari akoze to nastavi ale nezoberie to. Ane ked dam SAVE alebo APPLY. V podstate nemozem nastavit COM2. Skusal som aj opacne . V systeme (WM6) na internom GPS nastavit COM5 ale to je rezervovane. Sad
_________________
-so-
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5675

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 10:45 am    Post subject: Reply with quote

No to me pos.... Shocked Jaky vsechny providery vidis? Serial a Simulator, nebo jeste neco?
Back to top
View user's profile Send private message
solariz79



Joined: 27 Aug 2007
Posts: 26

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 12:08 pm    Post subject: Reply with quote

Len Serial a Simulator.
Ked je to na COM2 tak sa to tvari:
Cervene "R" + modra gulicka, potom preblikne oranzova gulicka, potom modra ale bez cervenoho "R".
Tot vsjo a stale dookola.
Este sa pokusim zistit typ toho GPS device(Asus P535).

_________________
-so-
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Česky-Slovensky All times are GMT
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 1 of 5

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group