| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
happy
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 8:03 am Post subject: GPS se Sony Ericsson HGE-100 |
|
|
Ahoj,mám prosím otázečku ohledně novinky u Sony Ericsson.Jedná se o externí GPS přijímač,viz-http://mobilenet.cz/recenze/clanek.php?id=r131&sony-ericsson-hge-100:-rozmazlete-si-mobil
A to jestli bude spolupracovat s TrekBuddy programem?Pak bych mněl ještě jeden podnět,už se to tady psalo,a to je zoom.Mám poměrně malý display (SE W300i),bylo by perfektní si mapu trošku oddálit aby se např. někde na pěšině v lese dalo zorientovat kde jsem a kam kráčím,nebo jedu na kole.
Jinak prográmek to je geniální a moc za něj děkuju.
Předem díky za odpověď.Happy |
|
| Back to top |
|
 |
andrejba
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 8:33 am Post subject: K810i |
|
|
| ja mam HGE-100 a s mojim K810 funguje skvele. len treba v pripojeni dat serial AT5 a ide v poriadku. este sa musim pohrat trosku s tracklog, to mi zatial nejde. |
|
| Back to top |
|
 |
happy
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 10:26 am Post subject: Re: K810i |
|
|
| andrejba wrote: |
| ja mam HGE-100 a s mojim K810 funguje skvele. len treba v pripojeni dat serial AT5 a ide v poriadku. este sa musim pohrat trosku s tracklog, to mi zatial nejde. |
Díky za optimistickou odpověď.Napiš prosím potom,jak jsi to vypiloval k dokonalosti.A ještě mám otázku-Je potřeba být připojený k internetu?
Zatím moc děkuju a čekám na odpověď.Happy  |
|
| Back to top |
|
 |
druzicka
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 12:08 pm Post subject: Re: K810i |
|
|
| happy wrote: |
Díky za optimistickou odpověď.Napiš prosím potom,jak jsi to vypiloval k dokonalosti.A ještě mám otázku-Je potřeba být připojený k internetu?
Zatím moc děkuju a čekám na odpověď.Happy  |
K internetu rozhodne byt pripojeny nemusis, neni ani proc, mapy jsou ulozene na karte v telefonu. |
|
| Back to top |
|
 |
andrejba
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 7:19 am Post subject: |
|
|
presne, ineternetove pripojenie nie je potrebne. Co sa tyka nastavenia, tak v pripojeni je potrebne vybrat serial (som rad ze sa to tam dostalo prednedavnom a miesto COMM5 (myslim ze to tak bolo) napisat AT5 a uz by to malo ist. ostatne sa este musim pohrat, tak potom doplnim.
Pre istotu si este over podporu tvojho fonu s HGE |
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 8:33 pm Post subject: |
|
|
JAk presne vypada ten connection string, jenom
comm:AT5
nebo jeste davate baudrate? Dik. |
|
| Back to top |
|
 |
andrejba
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 7:12 am Post subject: |
|
|
| baudrate som nechal prednastaveny (neviem aky to ma vplyv, ked sa zvysi alebo znizi) a cely riadok tam mam comm:AT5;baudrate=9600 |
|
| Back to top |
|
 |
happy
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 6:23 am Post subject: |
|
|
presne, ineternetove pripojenie nie je potrebne. Co sa tyka nastavenia, tak v pripojeni je potrebne vybrat serial (som rad ze sa to tam dostalo prednedavnom a miesto COMM5 (myslim ze to tak bolo) napisat AT5 a uz by to malo ist. ostatne sa este musim pohrat, tak potom doplnim.
Pre istotu si este over podporu tvojho fonu s HGE |
Ahoj.Tak mám smůlu,ze SE mi napsali,že můj mobil (W300i) není kompaktibilní se zařízením HGE-100.Škoda....  |
|
| Back to top |
|
 |
andrejba
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 7:07 am Post subject: |
|
|
| ale aspon vyskusat zapojit HGE a vyskusat co to spravi. niekedy aj motika vystreli ... |
|
| Back to top |
|
 |
neznal
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 9:32 am Post subject: |
|
|
| ale aspon vyskusat zapojit HGE a vyskusat co to spravi. niekedy aj motika vystreli ... |
Vypadá to, že i na SE K750i to také nepůjde. Podle toho co jsem četl v podporovaných tel.
Škoda.  |
|
| Back to top |
|
 |
|