Bílý vrch
icon TrekBuddy
www.trekbuddy.net
Outdoor companion.
  • internal / bluetooth / simulator GPS
  • offline raster maps
  • smart GPX / raw NMEA logs
  • waypoints and simple navigation
  • custom views
  • MIDP and Symbian phones
  • Blackberry
  • Android
Visit wiki to see all features, guides and howtos. Project tracker.
Trekbuddy is on Github now

Partners:    (Polish/Polski)(Polski) Compass mapy      (Polish/Polski)(Polski) Galileos mapy      (Polish/Polski)(Polski) CartoMedia      (Czech/Èesky)(Èesky) Eaglesoft trasy      (Polish/Polski)(Polski) ExpressMap     

 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
" ° " char in "cms.simple.xml" file

 
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Themes
View previous topic :: View next topic  
Author Message
igillan



Joined: 24 Nov 2006
Posts: 60

PostPosted: Thu Sep 13, 2007 4:22 pm    Post subject: " ° " char in "cms.simple.xml" file Reply with quote

Hi, how can i show a "°" char in CMS.

Code:
<area x="117" y="182" w="117" h="29" font ="36px">
            <value>{course}°</value>

This will show a error.
thx
igillan
Back to top
View user's profile Send private message
x2fer



Joined: 31 Jan 2007
Posts: 1662
Location: Madrid, Spain

PostPosted: Thu Sep 13, 2007 5:32 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Use {0x1E} or ° with UTF-8 encoding


Here it is explained.... http://www.trekbuddy.net/forum/viewtopic.php?t=296

_________________
Sony Xperia M4 Aqua || N500 || C5-03 + BT-Q810 + TrekBuddy 1.33 (Español)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
igillan



Joined: 24 Nov 2006
Posts: 60

PostPosted: Fri Sep 14, 2007 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

O.K. i have File save in UTF-8, it works .
But, why is the ° from line 42 in my cms.simple.xlm red ? I want is blue!
Can anybody help me?
thx igillan



cms.simple.zip
 Description:

Download
 Filename:  cms.simple.zip
 Filesize:  676 Bytes
 Downloaded:  56 Time(s)

Back to top
View user's profile Send private message
x2fer



Joined: 31 Jan 2007
Posts: 1662
Location: Madrid, Spain

PostPosted: Mon Sep 17, 2007 3:59 pm    Post subject: Reply with quote

I have verified it in the SE_JP7_240x320_emulator, and also it happens to me.

I think, that it is a problem with the file font.36px.png.

Tries it with another font size (big, medium, small) and you will see that it is ok, at least in the emulator.

Does this happen to you in the phone?. I cannot test it.

_________________
Sony Xperia M4 Aqua || N500 || C5-03 + BT-Q810 + TrekBuddy 1.33 (Español)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5673

PostPosted: Mon Sep 17, 2007 10:44 pm    Post subject: Reply with quote

It is a bug in TB.

Workaround until fixed: using hexaditor, change B0 to 1E where bitmap font is used - ie. right after {course}.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Themes All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group