TrekBuddy - Outdoor companion
Bílý vrch
icon TrekBuddy
www.trekbuddy.net
Outdoor companion.
  • internal / bluetooth / simulator GPS
  • offline raster maps
  • smart GPX / raw NMEA logs
  • waypoints and simple navigation
  • custom views
  • MIDP and Symbian phones
  • Blackberry
  • Android
Visit wiki to see all features, guides and howtos. Project tracker.

Partners:    (Polish/Polski)(Polski) Compass mapy      (Polish/Polski)(Polski) Galileos mapy      (Polish/Polski)(Polski) CartoMedia      (Czech/Èesky)(Èesky) Eaglesoft trasy      (Polish/Polski)(Polski) ExpressMap     

 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Map layer change with B2710

 
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Devices
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vaneujl



Joined: 24 Jun 2013
Posts: 8

PostPosted: Mon Aug 19, 2013 8:29 pm    Post subject: Map layer change with B2710 Reply with quote

Hi, I did prepare an Atlas with MOBAC with multiple layers and it works fine on the B2710 but I have to use the MAP menu to change from one layer to another. Is there a way to zoom In/out using, for instance, the volume button or the numeric keyboard? Thanks for your support.
Back to top
View user's profile Send private message
boowoo



Joined: 12 Jun 2013
Posts: 537
Location: France

PostPosted: Mon Aug 19, 2013 9:54 pm    Post subject: Reply with quote

You can choose layers by direct access with key 9.
Back to top
View user's profile Send private message
kruch
Site Admin


Joined: 02 Jul 2006
Posts: 5658

PostPosted: Tue Aug 20, 2013 9:21 am    Post subject: Reply with quote

On some phones volume keys also work (you have to enable it in Settings->Desktop), but I do not know if it works for B2710.
Back to top
View user's profile Send private message
boowoo



Joined: 12 Jun 2013
Posts: 537
Location: France

PostPosted: Tue Aug 20, 2013 9:31 am    Post subject: Reply with quote

Volume keys don't work on B2710 (tested on mine and bug)
Back to top
View user's profile Send private message
vaneujl



Joined: 24 Jun 2013
Posts: 8

PostPosted: Wed Aug 21, 2013 5:57 pm    Post subject: Reply with quote

boowoo wrote:
You can choose layers by direct access with key 9.

Right. By chance, do you know what's the effect of key 7?
Back to top
View user's profile Send private message
boowoo



Joined: 12 Jun 2013
Posts: 537
Location: France

PostPosted: Wed Aug 21, 2013 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

Key 7 for switching between different maps with their own layers when they are included in the same atlas. (for example made with mobac)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Devices All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group