| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
SlaveZer0
|
Posted: Thu Mar 17, 2011 6:39 pm Post subject: Pomoc s instalaci TB na Sonim XP3300 Force |
|
|
Zdravím, potřebuji poradit ohledně instalace programu TB na tento telefon.
Postupoval jsem podle tohoto návodu,
http://www.svetoutdooru.cz/clanek/?108238-jak-na-offline-gps-navigaci-u-sonim-xp3-quest
problém je, že i když zadám cestu k souboru správně jako v návodu, tak mi program hlasí při spuštění tuto chybu
DataDir [file://TFCard/Others/TrekBuddy/] not accessible - please fix it and restart
Instalační soubory mám na paměťové kratě ve složce Others, kde mám také vytvořený adresář TrekBuddy a podadresáře, bohužel vytvořit adresář TrekBuddy vedle adresářů Others, Sound atd... nelze, telefon pak adresář nenajde.
Nevím co s tím, nemá někdo zkušenost s instalací programu na tento mobil? Používám poslední AJ verzo TB.
Díky |
|
| Back to top |
|
 |
Drakes
|
Posted: Wed Apr 20, 2011 10:00 pm Post subject: Re: Pomoc s instalaci TB na Sonim XP3300 Force |
|
|
No, nevim, zdali pomohu, mozna je to jenom detail nebo tvuj preklep. Mam XP3.20 Quest, a v ceste k mapam po "FILE:" mam 3 (tri) lomitka. A normalne funguje.
Pro nazornost prikladam vlastni realnou verzi adresy z telefonu:
[file:///TFCard/Others/TrekBuddy/maps/Cyklomapa-14_12x13.tar] |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Fri Feb 24, 2012 2:51 pm Post subject: |
|
|
Pokusam sa nainstalovat TB na novom Sonim XP3300, ale mam stale problem s DataDir ... pouzil som podla rady cestu file:///memory%20card/Java/Trekbuddy/, ale pri starte vyhadzuje chybu "not accessible".
Skusal som poslednu verziu 1.0.23 a na skusku aj 1.0.18. Povolenie citania/zapisovania uzivatelskych dat som dal. Uz som to skusal vselijak, ale neviem co s tym. |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Fri Feb 24, 2012 3:39 pm Post subject: Info |
|
|
Este doplnim: v INFO mam platform: SONIMXP3340_9.1.4-35.0-1-1100-14.1
Vyzera, ze mam teda nejaky novsi model XP3340.
A ked dam v hlavnom menu "Load Map", tak vidim iba "Phone/" ... SD card tam nie je. |
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Fri Feb 24, 2012 4:04 pm Post subject: |
|
|
To je divny, ale TB proste tu kartu nevidi.
Jedine ze by byla "zamontovana" nekde ve "Phone/", ale to je asi blbost. |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Fri Feb 24, 2012 5:36 pm Post subject: |
|
|
kruch: skusal som sa pohrabat v zlozke "Phone/", ale po SD karte ani stopy :(
Cez "vstavany" file browser sa na nu viem dostat. |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Sun Jul 08, 2012 6:57 am Post subject: |
|
|
| Pasujem sa s tym istym problemom uz som snad precital vsetko ale nic nechodi. Dufam ze sa coskoro tomu povenuje niekto a vytiahne nas z :-) |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Sat Jul 14, 2012 5:58 am Post subject: |
|
|
Pasujem sa s tym istym problemom ...
Rozchodil som to na Phone/ ale ta pamet je nedostatocna. PLS riesenie. |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Fri Sep 14, 2012 10:06 pm Post subject: |
|
|
| Ahoj. Mám problém na Sonim XP3 Quest Pro. Stáhl jsem verzi 1.1.1, soubory .jar (extrahované z winzipu) i .jad stáhl do složky Others na paměťové kartě, kde jsem vytvořil i složku TrekBuddy s požadovanou strukturou podsložek. Při spuštění trekbuddy.jad se objeví displej s informací o verzi a pak následuje chybové hlášení: TrekBuddy nelze najít v místní instalační složce. -77 |
|
| Back to top |
|
 |
hadrák
|
Posted: Tue Oct 30, 2012 9:05 am Post subject: |
|
|
Zdravím,
Rozchodil jsem TB(1.1.1 spuštěno přes .jad) na sonimu 3.2 Pro,ukazuje mi polohu na mapě,OK.Jen na další funkce se nemohu dostat.Záznam trasy se nespustí(setings-Location-Tracklog=tlačítko nezměním,dt/ds nevidím).Do CMS se taky nedostanu(digiblue ve složce ui-profil).Škoda ,že quest se loni nerozepsal,jak to rozsekl.Pomůže mi někdo? |
|
| Back to top |
|
 |
hadrák
|
Posted: Fri Nov 02, 2012 11:58 am Post subject: |
|
|
Nějakou náhodou se mi to podařilo rozběhat,ale s verzí 1.0.23,po:vše smazat,instalaci,nově ručně adresář.V jednu chvíli při nabíhání TB 2 hvězdičky+loading map a vše beze změny.Po několika hodinách bez jakékoliv úpravy při novém spuštění a nabíhání se oběvil další řádek lokalizace.Píše to česky a v nastavení najednou mám v Tracklog 3 nabídky+ možnost nastavení(to tam vůbec nebylo).Teď to vypadá vše použitelné i CMS vypadá skvěle.
Doplněno:záznam funguje i s přenosem do TrekView,pěkná práce,dík.
DoplněnoII:vrátil jsem tam 1.1.1,protože jsem zjistil,že to není verzí,ale nemůžu to spouštět,když nabíjím USB z PC,pak Sonim nevidí mikroSDkartu(jsem asi lama). |
|
| Back to top |
|
 |
|