|
|
TrekBuddy www.trekbuddy.net Outdoor companion.
|
- bluetooth / serial / internal GPS, simulator
- offline raster maps (common grids and projections)
- smart GPX / raw NMEA logs
- waypoints and simple navigation
- ... and more
|
- MIDP and Symbian phones
- Blackberry
- Android
- Windows Mobile 5.x/6.x
- Windows Phone coming
|
|
Visit our wiki to see all features, guides and howtos.
Project tracker.
|
|
|
|
|
|
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Jindra
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 4:42 am Post subject: Automatický posuv mapy |
|
|
| TB používám hlavně na kole a po stisku "nějaké" klávesy se mapa přestane autamaticky posouvat, stejně tak, pokud mi v průběhu cesty někdo zavolá a já hovor příjmu - aplikace se minimalizuje a po maximalizaci se již mapa neposouvá - funguje jen jednorázové ukázání polohy po stisku "5". Chtěl bych vědět, která klávesa vypíná posuv mapy a hlavně jak ho zase zapnout. Zatím jsem to musel řešit novým spuštěním aplikace. Jinak je TB dost dobrej - už se těším na navigaci ... |
|
| Back to top |
|
 |
Lakva
Joined: 09 Jan 2007 Posts: 212 Location: N 50,2380 E 12,8760
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 6:17 am Post subject: |
|
|
To je docela divný... 5-ka by měla zobrazování polohy zase zapnout. Ostatně, poloha by se měla zobrazovat pořád, dokud neposuneš mapu - tedy až do stisku 2,4,6,8 a nebo "Hl. ovládací klávesy" / joysticku.
Osobně používám pro posuny joystick a pro návrat jeho stisknutí, takže tou 5-kou si vlastně nejsem úplně jist.
Joystick Ti taky polohování nezapíná?
Kdyžtak zkus prohlídnout ještě fórum Devices, přesněji vlákno o Tvém telefonu či podobných přístrojích stejného výrobce... _________________ The best thing a man can do for themselves is to help to the others.
-I know it sounds strange... but you may try it  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|