| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
guest
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:18 pm Post subject: Potvrzovani pristupu k souborum |
|
|
Potvrzovani pristupu k souborum me dost stve u vice JAVA aplikaci, u TB sem to resil nejvetsim moznym rozlisenim (u N80 se osvedcilo 360x480 a to i v Landscape), jenze me to stejne stve, porad mackat cudl a potvrzovat.
Je nejaka moznost to obejit?
PS: Ne napadla na pozadi bezici aplikace ktera simuluje stisk klavesy kdyz vyskoci dotaz. Ale neumim tak dobre programovat. |
|
| Back to top |
|
 |
Lakva
Joined: 09 Jan 2007 Posts: 212 Location: N 50,2380 E 12,8760
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 2:29 pm Post subject: |
|
|
No... vždyť certifikovaná verze 0.9.5 už s tímhle trable nemá... Co máš za telefon? _________________ The best thing a man can do for themselves is to help to the others.
-I know it sounds strange... but you may try it  |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 11:36 am Post subject: |
|
|
| Lakva wrote: |
| No... vždyť certifikovaná verze 0.9.5 už s tímhle trable nemá... Co máš za telefon? |
N80
A myslim ze to budou delat vsechny S60v3
PS: instalovan pres JAD samozrejme |
|
| Back to top |
|
 |
Lakva
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 11:46 am Post subject: |
|
|
Jenže já mám 5500, což je taky S60 3rd, a certifikace funguje.
Instaluju normálně přes PCsuite - JAR i JAD ve stejném adresáři a poklepu na JAR...
Po instalaci ještě musím skočit v mobilu do správce aplikací, najet na instalované TB, Volby>nastavení souboru a tam povolit permissiony, ale pak už to jede a neptá se vůbec na nic...
Schválně to zkus
Možná... zkus verzi co je v Devices>Nokia 5500 sport - v tom vlákně je přímo odkaz ke stažení toho, co aktuálně používám.
Ale je to jen nějaké lehce vývojové sestavení normální obecné verze... _________________ The best thing a man can do for themselves is to help to the others.
|
| Back to top |
|
 |
lives
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 11:57 am Post subject: |
|
|
Taky mam N80 a vse jede. Neco delas spatne.
Nakopiruj jad i jar do telefonu a instalaci spust kliknutim na jad. Pak ve spravci aplikaci nastav prava pro aplikaci.
| Lakva wrote: |
Instaluju norm?ln? p?es PCsuite - JAR i JAD ve stejn?m adres??i a poklepu na JAR...
|
Nemuze byt ten problem v tomhle? Ja myslim ze bys mel instalaci spustit pres jad. Kdyz pustis rovnou jar, tak se ten jad s certifikatem ignoruje (alespon me to tak funguje).
________
How To Roll A Blunt
Last edited by lives on Thu Feb 24, 2011 3:47 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 11:57 am Post subject: |
|
|
Diky pomohl ten figl pres spravce aplikaci.
Docela me tam zaulaly polozky Poloha a Orientacni body
Jinak pouzil jsem verzi 0.09c mozna ze neni podepsana. |
|
| Back to top |
|
 |
Lakva
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:44 pm Post subject: |
|
|
0.9.5c opravdu podepsaná není, až ty další...
Ty tam máš taky Polohu a Orientační body? Totiž, 5500 má vnitřní navigační aplikaci a seznam uložených pozic. Pokud se spojí s BT GPS, chová se jako by měl vnitřní snímač - tedy poskytuje data přes rozhraní JSR-179 (nebojaksetoznačí )
A tyhle dva permissiony se právě těchhle funkcí týkají - což by naznačovalo, že N80 možná ty data poskytuje systému stejným způsobem...
Hele, zkus mu povolit Polohu a v TB nastavit interního providera - schválně jestli to poběží...  _________________ The best thing a man can do for themselves is to help to the others.
|
| Back to top |
|
 |
lives
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 2:16 pm Post subject: |
|
|
Tak Poloha i orientacni body tam jsou a bezi to i na interniho providera. Akorat jsem cekal, ze se TB pripoji k GPSce sam bez mackani tlacitka start (kdyz ji bude brat jako interni).
________
No2 vaporizers
Last edited by lives on Thu Feb 24, 2011 3:47 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Lakva
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 3:23 pm Post subject: |
|
|
Ne, to ne... vychází se z toho, že nemusíš mít modul k dispozici a potřebuješ jen do map nebo do nastavení... Přijde mi to takhle lepší...
A to s tím internalem, to je zajímavý... možná to maj všechny třetí S60-ky... A možná...
Kruchu, nemáš náááhodou tyhle permissiony na S60 2nd???
Osobně mi prijde internal výhodnější, protože nemusíš mít BT před spuštěním zapnutej (systém se zeptá, zda ho chceš aktivovat) a taky můžeš použít víc aplikací zároveň, pokud je to potřeba (na geocaching používám souběžně TB a interní navigátor, a teď jsem zkoušel i TB, navigátor a Smart2go - všechny 3 beží a o data se netahaj!)
Zase ale nevypisuje některý údaje - třeba počet satelitů v mapové obrazovce... Zatím... Možná že se tenhle údaj dá vylovit i v JSR-179  _________________ The best thing a man can do for themselves is to help to the others.
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 5:59 pm Post subject: |
|
|
0.9.5c je podepsana, co blbnete? nebo blbnu ja?
jak "permissiony na S60 2nd"? Jinak v 6680 neni internal provider k dispozici, ale to jste me potesili ze mozna ve vsech S60 3rd muze tB bezet pres internal... |
|
| Back to top |
|
 |
Lakva
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 6:52 pm Post subject: |
|
|
Fakt bych řekl, že podpis byl až od RCček
Ale jistě to nevím...
Takže... ve správci aplikací v nastavení souboru pro TB uplně čirou náhodou nemáš Polohu a Orientační body?
Škoda... Asi to bude až ve trojkách... Možná... snad
HELE!!! Možná proto zatím není Smart2go pro 1st a 2nd - že tam neni internal!
Možná...
Ale v S2G jsem si nastavení poskytovatele nevšiml, tak se s tím možná počítá...
Dá se tady udělat anketa? Že bysme zjistili, který mobily internal maj a který ne... _________________ The best thing a man can do for themselves is to help to the others.
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 12:21 pm Post subject: |
|
|
6680 (a myslim ze ani zadna jina S60 2nd) nepodporuje JSR-179.
Podpora konkretniho JSR se da dobre zjistit na developerskejch strankaqch pro kazdyho vyrobce, obvykle developer.znacka.com napr. http://developer.nokia.com/devices/matrix_all_1.html, tam jsou kompletni specifikace, anketa neni uplne potreba.
Jinak 0.9.5c je posledni ostra verze, ale ty pismenka jsou vazne matouci  |
|
| Back to top |
|
 |
guest
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 4:24 pm Post subject: |
|
|
Dobrý den,
stáhnul jsem si Váš program. Je uplně super! Ale to potvrzování mi tady pořád naskakuje. Mám SE K 750i. Stáhnul jsem si 0.9.5c jar i jad a všechno aspoň stokrát přeinstalova. Nahrávám to do mobilu přes kabel do jiných a až odtamtud to instaluji. Nebo to dělám špatně? Děkuji za jakoukoliv pomoc! |
|
| Back to top |
|
 |
Ranger
|
|
| Back to top |
|
 |
kruch Site Admin
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:13 am Post subject: |
|
|
Nevim jak ostatni, ale ja na K750i musim pro aplikaci rucne nastavit opravneni:
Najedu na TrekBuddy v aplikacich, Dalsi->Opravneni->Cteni dat uzivatele a vybrat Nedotazovat. |
|
| Back to top |
|
 |
|