Bílý vrch
icon TrekBuddy
www.trekbuddy.net
Outdoor companion.
  • internal / bluetooth / simulator GPS
  • offline raster maps
  • smart GPX / raw NMEA logs
  • waypoints and simple navigation
  • custom views
  • MIDP and Symbian phones
  • Blackberry
  • Android
Visit wiki to see all features, guides and howtos. Project tracker.
Trekbuddy is on Github now

Partners:    (Polish/Polski)(Polski) Compass mapy      (Polish/Polski)(Polski) Galileos mapy      (Polish/Polski)(Polski) CartoMedia      (Czech/Èesky)(Èesky) Eaglesoft trasy      (Polish/Polski)(Polski) ExpressMap     

 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
240x320 MaleSmurf's animated 5-Panel-CMS, UPDATE 28.03.2008
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 
Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Themes
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MaleSMurf



Joined: 10 Sep 2007
Posts: 120

PostPosted: Mon Aug 18, 2008 5:49 pm    Post subject: Reply with quote

@hit

Do you still have the problem?
have you downloaded the latest files? Have you tried an other TB version (i.e. 0.9.80)?
Back to top
View user's profile Send private message
si3rra



Joined: 06 Aug 2008
Posts: 6

PostPosted: Mon Aug 18, 2008 11:24 pm    Post subject: errors, k850i Reply with quote

Hello!, running this great Cms on my SonyEricsson k850i (trekbuddy 0.9.81) , but got the following errors,
Hopefullt someone knows how to fix it or there can be a fix.

Edited screenshot from 1 post with my errors added.



panel_errror_k850i.png
 Description:
 Filesize:  27.64 KB
 Viewed:  21393 Time(s)

panel_errror_k850i.png


Back to top
View user's profile Send private message
MaleSMurf



Joined: 10 Sep 2007
Posts: 120

PostPosted: Tue Aug 19, 2008 4:32 am    Post subject: Reply with quote

@si3rra

Please download the ZIP again, I made some changes and hope that your problem is fixed...
Back to top
View user's profile Send private message
hit



Joined: 14 Aug 2008
Posts: 154

PostPosted: Tue Aug 19, 2008 2:05 pm    Post subject: Reply with quote

i've downloaded the new zip and the dataline-font is now on the correct postion. thanks for fixing. (tb 0.9.81 beta)
i can't confirm the (N) corruption on k800i. its shonw correctly here. (tb 0.9.81 beta).

Edit: i dont have a gps receiver yet, just testing offline, added waypoint and on [GEO] there is a a corrupted "N"

Edit: maybe a suggestion. can you allign N and E , using (in the example avove) 07° insteat of 7°, so the line with single numbers wont get shifted (or better, a placeholder for the zero) Smile

Edit: and there is no picture in the lower section. fantasy vaules on the edited picture, but representing the issues here.

thanks for this nice theme Smile



    geo.png
     Description:
     Filesize:  10.09 KB
     Viewed:  21304 Time(s)

    geo.png


    Back to top
    View user's profile Send private message
    MaleSMurf



    Joined: 10 Sep 2007
    Posts: 120

    PostPosted: Tue Aug 19, 2008 4:51 pm    Post subject: Reply with quote

    hit wrote:

    Edit: maybe a suggestion. can you allign N and E , using (in the example avove) 07° insteat of 7°, so the line with single numbers wont get shifted (or better, a placeholder for the zero) Smile

    Edit: and there is no picture in the lower section. fantasy vaules on the edited picture, but representing the issues here.

    thanks for this nice theme Smile


      Well, the 07° instead of 7° can't be solved by cms... it's a tb thing Sad
      But... maybe Kruch can fix this... Wink
      I've uploaded a new version, the currupted "N" should be fixed.

      The picture issue... strange... never heard about this problem... Sad
      I'll have a look...
      Back to top
      View user's profile Send private message
      hit



      Joined: 14 Aug 2008
      Posts: 154

      PostPosted: Tue Aug 19, 2008 5:48 pm    Post subject: Reply with quote

      thanks. the (N) problem is fixed Smile
      the "picture" problem is due to the fact, that the font.hitpos.png starts with a "blank". i added a figure to the blank places and now my addition is shown Smile
      dont use it, the graphics is corrupted, no alpha channel i guess.

      Edit: just rushed a bit. would be fine, if Krusch can "fix" the 07 problem. maybe he is reading this [great tool, Krusch] Smile



      font.hitpos.png
       Description:
       Filesize:  755 Bytes
       Viewed:  21276 Time(s)

      font.hitpos.png




      Last edited by hit on Tue Aug 19, 2008 6:21 pm; edited 1 time in total
      Back to top
      View user's profile Send private message
      MaleSMurf



      Joined: 10 Sep 2007
      Posts: 120

      PostPosted: Tue Aug 19, 2008 6:19 pm    Post subject: Reply with quote

      Oh, I see... that's quite normal...
      You can only see the graphics if you start GPS.
      It's the same like "NO POSITION" or the red questionmarks when no waypoint is selected... Wink

      But... you should use the original graphic, else it looks very wired... Laughing
      Back to top
      View user's profile Send private message
      hit



      Joined: 14 Aug 2008
      Posts: 154

      PostPosted: Tue Aug 19, 2008 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

      ok, so its not a problem. i do use your original, mine is really weird Smile
      Back to top
      View user's profile Send private message
      si3rra



      Joined: 06 Aug 2008
      Posts: 6

      PostPosted: Wed Aug 20, 2008 12:39 am    Post subject: Reply with quote

      Sorry to say, all the red questionmarks is still there,
      The cut off "N" in NO POSITON is fixed Smile
      And now i can se the "animated" circle @ GeoCaching Screen. Smile
      Downloaded
      ui-profiles.zip
      Description: Animated 5-Panel CMS...
      UPDATED 28.03.2008

      Download
      Filename: ui-profiles.zip
      Filesize: 23.41 KB
      Downloaded: 1531 Time(s)

      From #1 post. (date not updated there!?!)
      Back to top
      View user's profile Send private message
      MaleSMurf



      Joined: 10 Sep 2007
      Posts: 120

      PostPosted: Wed Aug 20, 2008 4:25 am    Post subject: Reply with quote

      si3rra wrote:
      Sorry to say, all the red questionmarks is still there,


      You have to enter a waypoint and then there are no questionmarks. The questionmarks can't be avoid in cms... Wink
      Back to top
      View user's profile Send private message
      h0tzenpl0tz



      Joined: 28 Jun 2008
      Posts: 6

      PostPosted: Sat Sep 20, 2008 6:34 pm    Post subject: Reply with quote

      how do i enable the blue nightview?
      the download does *not* contain two zips, just the ui-profiles folder...

      and how do i use this new timer-feature? cant find any help...

      thanks,
      h0tzen
      Back to top
      View user's profile Send private message
      hit



      Joined: 14 Aug 2008
      Posts: 154

      PostPosted: Sat Sep 20, 2008 9:46 pm    Post subject: Reply with quote

      there is only grey (day) and orange (night). if you want blue, exchange one line in any of those xml files:
      orange:
      <colors mode="night" bgcolor="1B0D00" fgcolor="FD7800" nxcolor="CC0000" pxcolor="006600"/>

      into blue:
      <colors mode="night" bgcolor="000033" fgcolor="3366FF" nxcolor="CC0000" pxcolor="006600"/>

      switch them using key "0".

      no clue about the timer.
      Back to top
      View user's profile Send private message
      MaleSMurf



      Joined: 10 Sep 2007
      Posts: 120

      PostPosted: Sun Sep 21, 2008 8:48 am    Post subject: Reply with quote

      h0tzenpl0tz wrote:
      and how do i use this new timer-feature? cant find any help...


      The {timer} value counts always from 0...9, changes every second. Thats all!
      Back to top
      View user's profile Send private message
      Finch



      Joined: 15 Jan 2009
      Posts: 2
      Location: Sydney, Australia

      PostPosted: Thu Jan 15, 2009 2:26 am    Post subject: Reply with quote

      Thanks,
      Works great with my Nokia 6300,
      Looks great!!
      Very Happy

      _________________
      -Finch
      Back to top
      View user's profile Send private message
      duartemelim



      Joined: 02 Nov 2007
      Posts: 126
      Location: Funchal CR7/Madeira-Portugal

      PostPosted: Sun Jan 18, 2009 9:08 pm    Post subject: good work ;) Reply with quote

      Trekbuddy and this cms theme, etc...

      ...very good and very nice work...

      Thanks to you all: Kruch ,Male Smurf, and all you people! Wink

      ...you make the day, a better day ...

      _________________
      Duarte Melim, AirportFireman from Portugal
      TrekBuddy 1,33 Thumb up
      @ OnePlus5 1920 x 1080

      Old Buddies: Nokia C7 360x640, SonyEricsson K800i 240x320 + external HoluxSlimGps236 - & Nokia N79
      Help 2 be helped - thanks guys for all Very Happy
      Back to top
      View user's profile Send private message Visit poster's website
      Display posts from previous:   
      Post new topic   Reply to topic    TrekBuddy Forum Index -> Themes All times are GMT
      Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
      Page 3 of 5

       
      Jump to:  
      You cannot post new topics in this forum
      You cannot reply to topics in this forum
      You cannot edit your posts in this forum
      You cannot delete your posts in this forum
      You cannot vote in polls in this forum
      You cannot attach files in this forum
      You cannot download files in this forum


      Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group